İlyas Tetik’in ölümünde Bülent Ersoy detayı!

İlyas Tetik’in ölümünde Bülent Ersoy detayı!
Ölümünden 3 gün önce Bülent Ersoy, Mustafa Keser ve Polat Yağcı'yla görüşen İlyas Tetik, eli boş dönmüş ve psikolojik bunalıma girerek intihar etti. Peki onu kim veto etti?

Geçim sıkıntısı çektiği için intihar ettiği söylenen İlyas Tetik’in ölümündeki Bülent Ersoy  detayı, hayranlarını şok etti. Keman virtüözü ve orkestra şefi İlyas Tetik'in para umut ettiği TV programının iptal edilmesi sonucu bunalıma girdiği iddia edilince tüm gözler Diva’ya çevrildi. Hayranları merak ediyor yoksa ünlü virtüöz ve orkestra şefi İlyas Tetik, Bülent Ersoy'un tv programını iptal etmesi üzerine mi intihar etti? Şimdi detaylar

İlyas Tetik’in ölümünde Bülent Ersoy detayı!

Dünyaca ünlü keman virtüözü ve orkestra şefi İlyas Tetik, birkaç gün önce intihar ederek yaşamına son verdi Tüm sanat camiasını yasa boğan bu haberle birlikte bir iddia da sosyal medyaya bomba gibi düştü. Ünlü virtüözün borç sarmalına girdiği ve televizyonlara çıkamayınca intihar ettiği söyleniyor.  Ölümünden 3 gün önce Bülent Ersoy, Mustafa Keser ve Polat Yağcı'yla görüşen İlyas Tetik, eli boş dönmüş ve psikolojik bunalıma girerek intihar etti. iddiaya göre İlyas Tetik’i Bülent Ersoy veto etti. 

Sanat camiası şokta!

Pandemi süresince 300’den fazla müzisyenin intihar ettiği şokunu atlatamayan sanat camiası yeni bir intiharla derinden sarsıldı. Ünlü keman virtüözü ve orkestra şefi İlyas Tetik’in diğer müzisyenler gibi geçim sıkıntısı nedeniyle yaşamına son vermesi en çok birlikte çalıştığı müzisyen arkadaşlarını da derinden yaraladı. Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde ekonomik sıkıntıya düşen usta besteci İlyas Tetik, borç sarmalından kurtulmak için arabasını sattı. Son bir umut olarak Bülent Ersoy, Mustafa keser ve Polat Yağcı ile televizyon programı için giden İlyas Tetik, Diva lakaplı Bülent Ersoy’un kendisini veto etmesi üzerine büyük bir üzüntü yaşadı.

Prensipte anlaşılmıştı

Magazin Sortie'nin haberine göre, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunacağı 'Benzemez Kimse Bize' adlı müzik eğlence programında çalışmak isteyen İlyas Tetik in ilk etapta prensipte anlaştı. Ancak Diva’nın vetosu üzerine son anda anlaşma iptal oldu. Bir başka iddiaya göre yıllarca Muazzez Ersoy ile birlikte çalışan İlyas Tetik, bayramda Ersoy'la birlikte TV programı yapacağını söyledi. Bülent Ersoy ise “Ya ben ya da Muazzez” diyerek rest çekti.  İlyas Tetik'in 'Bayram programı için söz verdim nasıl öyle birşey yapabilirim' diyerek itiraz etmesiyle sinirlenen Bülent Ersoy "Ya ben ya o" diyerek ünlü şefi veto etti. Bunun üzerine de İlyas Tetik'in Benzemez Kimse Sana'daki orkestra şefliği iptal oldu. Konu ile ilgili Bülent Ersoy’dan henüz bir açıklama yapılmadı.

06-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar