Öykü Karayel Uzun Bir Aradan Sonra Ekranlara Dönüyor

Öykü Karayel Uzun Bir Aradan Sonra Ekranlara Dönüyor
Yeni sezonda yeni başlayan projeler arasında yer alan Kaderimin Oyunu dizisi ile Öykü Karayel ekranlara yeniden dönüş yapıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. GM Medyanın yapımını üstlendiği yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak ‘ın oturduğu, senaryosunu ise Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kaderimin Oyunu isimli dizi çok önemli isimleri bir araya getirdi. Ünlü oyuncu Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yer alacak olan isimler oldu.

Başarılı oyuncu Öykü Karayel televizyon dizilerinden Muhteşem ikili dizisinde Yağmur Bulut karakterine hayat verdikten sonra, Jet sosyete dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Bir süredir televizyon programları kabul etmeyen güzel oyuncu son olarak Netflix platformunda yayınlanan Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Bir Başkadır internet dizisinde Meryem karakterine hayat vermişti. Şimdi ise Kaderimin Oyunu dizisinde rol alarak sevenlerinin karşısına çıkacak.  Başarılı oyuncu Öykü Karayel Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü’nü almayı başararak performansıyla önce senarist Ece Yörenç daha sonra yapımcı Kerem Çatay’ın ilgisini çekerek 20 yaşında oyunculuğa adım atmıştır.

ATV de ekranlara gelen Hercai dizisiyle kariyerinde önemli noktalara ulaşan Akın Akınözü, yeniden Kaderimin Oyunu dizisinde başrolde yerini aldı. Bir diğer başarılı yakışıklı oyuncu Sarp Apak da en son Jet Sosyete de Ozan Özpamuk karakterine hayat vermişti. Jet Sosyete 2020 yılının Nisan ayında final yapmasının ardından genç oyuncu Sarp Apak’da yeniden televizyon ekranlarına dönüş yaptı.

Kaderimin oyunu dizisinin konusu ise; eşi tarafından terk edilen iki çocuklu bir annenin yaşadığı zorluklar ekranlara gelecek. Üvey annesinin baskılarına dayanamayan Asiye daha 17 yaşında kaçarak Cemal ile evlenir. Aslında mutlu bir yuvaları olan Cemal ile Elifin Nergis ve Umut adında iki çocukları olur. Cemal kısa yoldan zengin olma hayalleri kurar. Cemal’in karşısına zengin bir kadın olan Helin çıkar ve Helin ile evlenerek iki çocuğunu ve karısını arkasında bırakır.

Kaderimin Oyunu Star TV ekranlarında başarılı oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkacak. Dizinin çekimleri için gün sayan ekip bir araya geldiler. Oyuncuların arasında dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak’ta yer aldı. NGM medyanın yapımını üstlendiği Kaderimin Oyunu dizisinin nefes kesen konusu ile hikaye izleyenleri nereye götürecek. Yakında Star TV ekranlarında hayranları ile buluşacak olan dizinin konusu herkesi etkileyecek.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar