Ajax - Beşiktaş maçı canlı izle

Ajax - Beşiktaş maçı canlı izle
Ajax - Beşiktaş maçı canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Ajax ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı ve full HD izlemek için detaylar.

Ajax - Beşiktaş maçı canlı izle: UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, bu akşam gruptaki ikinci maçında Ajax deplasmanına konuk olacak. Sakatlıklarla mücadele eden Kara Kartal büyük eksiklerle mücadeleye çıkacak. Beşiktaş taraftarı her şeye rağmen takımlarından bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmasını istiyor. Maçın başlama vuruşunun yapılmasını büyük bir heyecanla bekleyen izleyiciler mücadeleyi hangi adreste izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak? Uyduda herhangi bir kanal bu karşılaşmayı ekrana getirecek mi? Beşiktaş'ın gruptaki ilk galibiyetini elde edebilmek için Johan Cruyf Arena çimlerine çıkacağı Ajax - Beşiktaş karşılaşmasını full HD ve canlı olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Ajax - Beşiktaş maçı canlı izle

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanacak Ajax - Beşiktaş maçı Exxen'den canlı olarak ekrana gelecek. Johan Cruyf Arena'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmanın başlama vuruşu TSİ 19.45'te başlayacak. Her futbol izleyicisinin büyük bir merakla beklediği Ajax - Beşiktaş mücadelesinin hangi adres üzerinden izleyebileceği de büyük bir merak konusu. İzleyiciler mücadeleyi televizyondan takip edemeyecek? Peki sadece internet üzerinden izlenebilen bu maç hangi adres üzerinden izlenebilir. Siz de Ajax - Beşiktaş mücadelesini internet üzerinden izlemek istiyorsanız bu sayfa üzerinde kolayca izleyebilirsiniz. Ajax - Beşiktaş maçını full HD ve canlı olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Ajax - Beşiktaş maçı ilk 11'ler

Ajax ilk 11: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Alvarez, Berghuis, Gravenberch, Antony, Haller, Tadic.

Beşiktaş ilk 11: Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Umut Meraş, Josef, Kenan, Salih, Can Bozdoğan, Rıdvan, Batshuayi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son durum

Ajax, gruptaki ilk maçına Lizbon deplasmanında çıktı. Hollanda ekibi Sporting Lizbon'a adeta gol yağdırdı ve mücadele 5-1 Ajax lehine sonuçlandı. Sebastian Haller bu maçta 4 gol atarak sahalarda ender görülen bir performansa imza attı. Temsilcimiz Beşiktaş ise Alman devi Borussia Dortmund ile karşılaştı. Borussia Dortmund, Beşiktaş karşısında 2-1 galip geldi. Böylece ilk maçlar sonunda Ajax, averajla ilk sırada yer aldı. 

28-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar