Yalı Çapkını Hangi Kanalda Yayınlanacak

Yalı Çapkını Hangi Kanalda Yayınlanacak
Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy Yalı Çapkını dizisi ile ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda yayınlanacak.

Genç oyuncu rol aldığı tüm yapımlarda oyunculuk basarisi ile hafızalara kazınıyor. Birbirinden farklı projeler de hayranlarını etkileyerek her isinin sonunda kariyeri için bir basamak daha yükselen Çağatay Ulusoy, son olarak BluTV platformuna özel  çekilen Yeşilçam dizisinde rol almıştı. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, ekranlarda yeni başlayacak olan Yalı Çapkını isimli dizi ile sevenlerinin karşısında olacak. Yalı Çapkını dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu oldu.

Yalı Çapkını isimli dizi, son dönemlerde ekranların en etkileyici ve ismini hafızalara kazınan Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Atiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen ve Gülseren Budayıcıoğlu ile Onur Güvenatam  ortaklığında OGM Pictures tarafından  Tali Çapkını dizisinin çekimi yapılacak.

Gülseren Budayicioglu imzasını taşıyacak olan Yalı Çapkını isimli dizide bir diğerleri gibi çok ses getirmesi bekleniyor. Dizinin konusu hakkında detaylı bilginin henüz belli olmaması dışında dizide rol alacak bir isim belli oldu. Başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy rol alacak. Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'a dizide eşlik edecek kadın oyuncu için görüşmeler yapılacak. Kadın oyuncu kategorisinde iki ünlü isim düşünülüyor. İsmi geçen oyuncular Özge Gürel ve Neslihan Atagül. Projedeki rolü hangisinin kabul edeceği ve rol alacağı merakla bekleniyor

Yalı Çapkını dizisinin hazırlıkları devam ederken hala hangi kanalda yayınlanacağı belli değil. Dizi yayına başladıktan sonrasi için büyük bir beklenti mevcut. Yalı Çapkını isimli Gülseren Budayicioglu imzası ile ekranlarda izleyicisi ile buluşacak olan dizi TV8 kanalında yayınlanacağı konuşuluyor.

Ünlü televizyoncu  Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti’ne özel uçağıyla giderken yanında psikolog yazar  Gülseren Budayıcıoğlu’nun yanında bulunduğu bir fotoğraf paylaşmıştı. TV8 de yayınlanacağı iddiası ise bu fotoğraf üzerinden ortaya atılıyor. Yalı  Çapkını dizisi büyük bir iddia ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin gidişatın da  ise reytingler belirleyici olacak. Bu kez farklı olarak Yalı Çapkını bir dizi ya da kitap uyarlaması dışında tamamen bir hikâye olarak oluşacak.

Yalı Çapkını ismi ile ekranlara gelecek olan dizisinde Çağatay Ulusoy nasıl bir karakteri canlandıracak?  Bir diğer yandan kadın oyuncu seçiminde neler olacak? Neslihan Atagül en son ki projesinden rahatsızlığı için ayrılmıştı, teklif gider ise nasıl değerlendireceği merak konusu oldu.

28-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar