Öykü Serter o programın yeni sunucusu oldu

Öykü Serter o programın yeni sunucusu oldu
Bir döneme damgasını vuran evlilik programlarının en bilineni Kısmetse Olur yeni adı ve yeni kanalıyla çok yakında seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir dönemin en çok izlenen ve magazin basınında en çok yer alan programlarından olan evlilik programlarının biri olan Kısmetse Olur yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Adeta fenomen olan ve RTÜK tarafından kaldırılana kadar tüm televizyonlarda farklı ad ve formatlarda yayınlanan evlilik programlarının en ünlü ve bilindiklerinden olan Kısmetse Olur yeni adı ve formatıyla bu sefer bir televizyon kanalında değil bir YouTube kanalında yayınlanacak. Uzun zamandır hazırlıkları süren programın sunucusunun kim olacağı da büyük merak konusu olmuştu ve sonunda bu sorunun da cevabı bulundu. Pek çok projede yer alan ünlü ve başarılı sunuculardan olan Öykü Sertel’in sunuculuğunu üstlendiği yeni adı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü haftanın 6 günü saat 18.30’da YouTube’de seyirci karşısına çıkacak.

Fragman Yayınlanmaya Başlandı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla yeniden izleyici ile buluşuyor. Beş yıl aranın ardından seyirciyle buluşacak olan program bu sever bir televizyon kanalında değil YouTube kanalında yayınlanacak. Sunuculuğunu Öykü Sertel’in üstlendiği programın ilk tanıtımı yayınlandı. Televizyonlarda yayınlanırken adeta fenomene dönüşen ve aldığı reyting ve sansasyonel konularıyla gündemde olan programın yeni platformunda nasıl bir başarı elde edeceği merakla bekleniyor. Aynı zamanda başarılı olursa devamının da geleceği program için hazırlıklarda sona gelindi. Fragmanlarda Öykü Sertel’in de yer aldığı program haftada 6 gün yayınlanacak.

Program Formatı Nasıl?

Yayınlandığı dönemlere damgasını vuran Kısmetse Olur yeni adıyla YouTube’de yayınlanacak. Haftanın altı günü saat 18.30’da yayınlanacak programda 9 kadın ve 9 erkek aynı yerde kalacak ve kendi aralarında anlaştıkları kişililerle bir geleceğe doğru yol almaya çalışacak. Ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmayan program için hazırlıklar sürerken yayınlanan fragman oldukça dikkat çekti ve binlerce kez izlendi. Sunuculuğunu 26 Şubat 1975 yılında Dünyaya gelen Öykü Sertel’in yapacağı program şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Bugüne kadar pek çok programda sunuculuk yapan ünlü ismin sunduğu yapımlar arasında, Şef Akademi Doğada, Şef Akademi, Survivor Panaroma, Göz 6 Panaroma, İşte Benim Stilim, Fenomen, Bu Tarz Benim, MasterChef Türkiye, Star Akademi, Acemi Birlik ve Biri Bizi Gözetliyor bulunmaktadır.

04-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar