Ünlü oyuncu Engin Benli hangi diziye dahil oldu?

Ünlü oyuncu Engin Benli hangi diziye dahil oldu?
Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan ve Atv'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna bir usta isim daha katıldı.

Bu sezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve kadrosuyla göz kamaştıran Atv ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuya doymuyor. Kadrosunda üst düzey oyuncuların barındıran dizi ilerleyen hikayeye göre yeni oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı ve Salı akşamları ekrana gelen aksiyon ve dram dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı oyunculardan Engin Benli dahil oldu. Sezonun en büyük prodüksiyonlu projelerinden olan dizide karanlık dünyada yaşanan olaylar ve devleti ve vatanı için mücadele eden bir karakterin hikayesi konu alınıyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziye yeni katılan başarılı oyuncu Engin Benli dizide Tatavlalı karakterine hayat verecek.

Tatavlalı (Engin Benli) Kimdir?

Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve Salı akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni bir karakter katıldı. Dizinin hikayesinde Tatavlalı olarak yer alacak karakter 50 yaşlarında olan ve hayatın zorluklarını en ağır şekilde yaşamış, merhamet duygusuna sahip olmayan, hayatı boyunca bir kere bile ağlamamış biridir. Tatavlalı, zekası, öngörüsü planlama ve yönetme kabiliyeti onu daha çocuk yaşlarda bile arkadaşlarından ayırmıştır. Çocuk yaşlarda her kış bilerek ıslahevine düşmüş sıcak bir yer ve sıcak yemek için. Daha sonra hep okumuş yattığı koğuşlarda. Bulduğu her kitabı okumuş. Gücün zeka ve para olduğunu öğrendiği 20 yaşından sonra bir daha hiç girmemiş cezaevine. Tatavlalı Cezayir Türk’ün karşısına çıktığı ilk andan itibaren ölüm ikilinin arasında kol gezmeye başlar. Ölümün hangisine daha yakın olduğu ve kime geleceğini ise zaman ve kader belirleyecek.

Ben Bu Cihana Sığmazam Oyuncuları Kimler?

Güzel Adamlar Medya tarafından Atv için hazırlanan ve Salı akşamları ekrana gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan oyuncular arasında, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Gülenay Kalkan, Ziya Kürküt, Hakan Karahan, Eren Vurdem, Burcu Binici, Ragıp Savaş, Erkan Sever ve Pelin Uluksar yer alıyor.

04-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar