Oynadığı dizi gerçek oldu. 80 yaşındaki adamla evlendi!

Oynadığı dizi gerçek oldu. 80 yaşındaki adamla evlendi!
Haberi duyan herkes “Roldü, gerçek oldu, ünlü oyuncu 80’lik Amerikalı ile evlendi, diyerek olaya tepki gösterdi. Olayın kahramanı oyuncu Meltem Miraloğlu kimdir!

Her şey ünlü ses sanatçısı Onur Akay’ın paylaşımıyla başladı. Orhan Akay, ABD’ye yerleşen oyuncu Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşında zengin bir Amerikalıyla gizlice evlendiğini söyledi. Haber sosyal medyada bomba etkisi oluşturdu. Haberi duyan herkes “Roldü, gerçek oldu, ünlü oyuncu 80’lik Amerikalı ile evlendi, diyerek olaya tepki gösterdi. Olayın kahramanı oyuncu Meltem Miraloğlu kimdir dedik ve olayın perde arkasını araştırdık. Çok ilginç bilgilerle haberimizde takip edebilirsiniz.

Oynadığı dizi gerçek oldu, 80 yaşındaki adamla evlendi!

Atv’nin sevilen yayınlarından “Hayat Devam Ediyor” dizisiyle tanınan Meltem Miraloğlu oynadığı rolün bir gün kendisi tarafından gerçekleştirileceğini elbette bilemezdi. Sosyal bir yaraya parmak basan Hayat Devam Ediyor, Atv’de birkaç sezon oynamış ve çocuk gelinlerin yaşlı adamlarla evlendirilmesi gerçeğini dramatize etmişti. Dizide çocuk gelini oynayan Meltem Miraloğlu bugün aynı olayla gündeme geldi. Ama oyuncu olarak değil bizzat genç gelin olarak. Tıpkı dizideki gibi kendisinden 50 yaş ileri olan biriyle evlendirilen Meltem Miraloğlu bu sefer kendisinden tam 48 yaş büyük olan 80 yaşındaki Amerikan vatandaşı ile evlendi.

Oynadığı rol gerçek oldu!

Hayatta böyle ilginç tevafuklar da oluyor değerli canlitv takipçileri. Meltem Miroğlu kendisinden neredeyse yarım asır büyük bir Amerikalı ile izdivaç yaptı. Düğün gizli yaplımıştı ve tanık olarak ses sanatçısı Onur Akay vardı. Olaya bigane kalmayan Akay, genç ve güzel oyuncunun yıllar önce oynadığı rolü yaşadığını söyledi. “ Hayat bazen sürprizlerle dolu. Hayat Devam Ediyor dizisinde 15 yaşındaki Hayat, 70 yaşındaki zengin Abbas ile evlendirilmişti. 8 sene önce oynadığı rolü Meltem şimdi gerçek hayatta üstelik Amerika’da yaşıyor. T Olayın kahramanı 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, oynadığı roldeki gibi ‘Çocuk Gelin’ olmadı ama kendisinden yarım asır büyük biriyle ailesinden habersiz evlendi. Türkiye’deki ailesi, yakınları ve dostlarının bu evlilikten hiç haberi olmadı ama ailesi sonradan öğrendi. Miraloğlu, aynı zamanda İngilizce eğitimi almak için okula devam ediyor ve kocası son model arabası ile her gün onu okuldan almaya gidiyor”

Daha da ilginç olan bir şey var ki Meltem Miraloğlu, 2016 yılında oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenmiş ve bir yıl sonra sessiz sedasız boşanmıştı.

Miraloğlu neden böyle bir şey yaptı?

Olay duyulur duyulmaz çeşitli yorumlar yapıldı. Olayın kahramanı Meltem Miraloğlu Amerika’ya dil eğitimi için gitti ve eğitimine devam ediyor. Eşi Patrickt’in onu lüks arabasıyla her gün okuldan almaya gittiğini söyleyenler ünlü oyuncunun sırf Amerika’da kalmak için böyle anlaşmalı bir evlilik yaptığını iddia ediyorlar. Olayın kahramanları Meltem ve Patrick’ten resmi bir açıklama yapılmadığı için kesin olark bir şey diyemiyoruz. Canlitv olarak Meltem Miraloğlu’nun takipçisi olacağız..

Meltem Miraloğlu kimdir?

1987 Diyarbakır doğumlu oyuncu küçük yaşlarından beri oyuncu olmak istiyordu. Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi mezunu olduktan sonra yıldızı parladı. “Hayat Devam Ediyor” dizisi ile ekranlar ile tanışan Miraloğlu, gösterdiği başarıdan dolayı “En iyi Drama” ödülüne layık görüldü.

08-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar