Oyuncu Engin Günaydın'dan itiraf: Normal hayatım karantinaymış!

Oyuncu Engin Günaydın'dan itiraf: Normal hayatım karantinaymış!
Esprili oyunculuğuyla çok sevilen Engin Günaydın'dan çok konuşulacak bir itiraf geldi. Katıldığı canlı yayında karantina günleri hakkında konuşan Günaydın, neler söyledi?

Sevilen dizi Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop tiplemesiyle seyircinin gönlünde taht kuran Engin Günaydın, katıldığı canlı yayında karantinada neler yaptığı hakkında konuştu. Günaydın, normal yaşamının karantina olduğunu farkettiğini söyleyerek gündem olmayı başardı. Günaydın'ın canlı yayındaki sözleri kısa sürede sosyal medyada gündemin üst sıralarına yerleşti. Beyoğlu Sineması sosyal medya canlı yayınına katılan Günaydın hem güldürdü hem düşündürdü.

Sürekli karantinada olduğumu fark ettim

Televizyon dizilerinin renkli siması Engin Günaydın, moderatörlüğünü yönetmen Ozan Açıktan'ın yaptığı 'Beyoğlu'nda Bir Gece' sinemaya destek yayınına katıldı. Karantina günlerinin nasıl geçtiği sorusunu cevaplayan Engin Günaydın, "Foça’dayım ve İstanbul’a sadece çalışmak için gidiyorum. 13 senedir buraya geliyorum. Sürekli karantinada olduğumu fark ettim. Biraz da üzüldüm. Normal hayatımın karantina olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı. Engin Günaydın'ın bu yanıtı Açıktan'ı başta olmak üzere birçok kişiyi güldürdü. Günaydın'ın cümleleri kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanları arasına girdi.

Engin Günaydın: Babam 3 ayda bir para gönderirdi

Eğlenceli sohbetn devam ettiği programda Günaydın sözlerine şöyle devam etti; "Ben 13 senedir iç yolculuğumda çok mesafeler katettim ve geri dönüş yolunu da kaybettim. Onun için bayaa ilerlediğimi düşünüyorum ve yardım için aradım sizi." Onur Açıktan'ı kahkahaya boğan bu sözler, ekran başındaki seyircileri de eğlendirdi. Engin Günaydın, Beyoğlu Sineması için duygularını, "Günde üç film izlerdim. Babam 3 ayda bir para gönderirdi. Bir haftalık film partisi yapardım. O günler benim için sanki yağmurlu, bulutlu bir hava gibi kendi kendime düşünceli olduğum zamanlardı" cümleleriyle anlattı.

Beyoğlu Sineması destek yayınına çok sayıda oyuncu katıldı

Sinema ve dizilerin sevilen karakterlerini başarıyla canlandıran Engin Günaydın 1972 doğumlu. Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Zabıta İrfan karakterinin ardından en büyük çıkışını Avrupa Yakası dizisindeki Burhan Altıntop karakteriyle yakaladı. Bir döneme damga vuran dizinin ardından çok sayıda projede yer alan Günaydın, iş dışında yaşamını İzmir'in Foça ilçesinde sürdürüyor. Beyoğlu Sinemasına destek için düzenlenen yayına katılan Engin Günaydın renkli kişiliğiyle yine gündem oldu. Programa Engin Günaydın'ın yanı sıra Gülse Birsel, Demet Evgar, Demet Akbağ, Serkan Keskin ve Onur Saylak da katıldı.

17-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar