Oyuncu Fırat Tanış ile Eşi Kübra Tanış Boşandı

Oyuncu Fırat Tanış ile Eşi Kübra Tanış Boşandı
Şu sıralar Aziz adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Fırat tanış 8 yıl önce evlendiği eşi Kübra Tanış’tan beş dakika süren mahkemenin ardından boşandı.

Gazetelerin ve internet haber sitelerinin magazin sayfalarında yer alan haberlerde bugün ünlü oyuncu Fırat tanış ile eşi Kübra Tanış’ın boşandıkları sıklıkla yer aldı. 8 yıldır evli olan çiftin boşanma haberleri magazin basınının hemen her mecrasında yer alırken ünlü ismin ön plana çıkan başlığı 8 yıllık evliliğin beş dakikada bittiği şeklinde oldu. Şu sıralar Aziz dizisi ile ekranlara gelen ve uzun yıllardır pek çok dizide ve filmde yer alan ünlü oyuncu Fırat Tanış ile eşi Kübra tanış 2014 yılında dünya evine girmişlerdi. Bir çocukları çiftin aradan geçen yıllar içinde bazı anlaşmazlıklar yaşadığı ve bu sebeple evlilik birliğini daha fazla sürdürmek istemedikleri öğrenildi. Fırat tanış mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde de bu anlaşmazlığa değinerek eşi Kübra tanış ile “ruhen ve fikren anlaşamadığını” belirtti. Mahkemede tarafından görülen boşanma davası duruşması ise çiftin aynı fikirde olması sebebi ile uzamadan sona erdi ve böylece ünlüler dünyasında bir ayrılık daha yaşandı.

Beş Dakika da Bitti

Ünlü oyuncu Fırat tanış ile 2014 yılında evlenen Kübra Tanış arasındaki evlilik birliğini sağlayan anlaşma bugün mahkeme tarafından fesih edilerek çiftin boşanmalarına karar verildi. Fırat tanış tarafından mahkemeye verilen boşanma talebi dilekçesiyle başlayan süreç görülen duruşmayla sona erdi. Beş dakika süren duruşma sonrasında Fırat tanış ile Kübra Tanış’ın evliliği sona erdi. Bir çocukları bulunan çiftin boşanma konusunda anlaştıkları öğrenildi. Gizlilik kararının bulunduğu duruşma yaklaşık olarak beş dakika sürdü. Mahkeme sonunda çiftin çocuklarının velayeti anne Kübra Tanış’a verildi.

Fırat Tanış Kimdir?

Şu sıralar Aziz dizisi ile seyirci karşısına çıkan oyuncu Fırat Tanış 5 Mayıs 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Fırat tanış İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha sonra tiyatro ve dizilerde rol almaya başlayan Fırat Tanış’ın rol aldığı ilk yapım Yeditepe İstanbul’dur. Oyuncu daha sonra peş peşe, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Ihlamurlar Altında, Felek Ne Demek, Menekşe ile Halil, Geniş Aile, Bir zamanlar Osmanlı, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık, İstanbullu Gelin ve Aziz adlı yapımlarda rol almıştır.

10-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar