Oyuncu Furkan Andıç'tan şaşırtan değişim

Oyuncu Furkan Andıç'tan şaşırtan değişim
Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın yeni imajı dikkat çekti. Yeni bir projeye hazırlanan Furkan Andıç yeni imajıyla objektif karşısına geçti. Oyuncu Furkan Andıç'tan şaşırtan değişim!

Sevilen oyunculardan biri olan Furkan Andıç'tan şaşırtan değişim. Yakışıklı oyuncu hazırlandığı yeni proje için imaj değişikliğine gitti. En son Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisi ile seyirci karşısına çıkan Furkan Andıç'ın değişimi hayranlarını şaşırttı. Yeni imajıyla objektif karşısına geçen genç oyuncu bıyıkları ve kostümleriyle dikkat çekmeyi başardı. Furkan Andıç'ın yeni projesi merak ediliyordu. Başarılı bir oyuncu olan Andıç son dönemde senaryo yazarlığı ile ilgili çalışmalar yapıyordu. Furkan Andıç senaryo eğitimi de aldı ve ilk senaryosunu hayata geçirmek için hazırlanıyor.

Furkan Andıç'ın yeni imajı beğenildi

Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı karakterini canlandıran Furkan Andıç yeni imajıyla hem şaşırttı hem de övgü aldı. Bıyıklı hali ve yeni imajını yansıtan kıyafetleriyle objektiflere poz veren Furkan Andıç hayranlarını etkilemeyi başardı. Furkan Andıç oyunculuğun yanı sıra senaryo çalışmalarına odaklanmıştı. Senaryo tekniklerini araştırdığı bilinen Furkan Andıç, usta isimlerden de eğitim aldı. İlk senaryosu üzerinde çalışan Andıç'ın tasarladığı yeni projeler olduğu biliniyor. Furkan Andıç çalışmaları hakkında oyuncu ve yönetmen arkadaşlarıyla konuşmaya başladı. Senaryo çalışmaları devam eden Furkan Andıç, Fethi Karaduman'ın yaptığı fotoğraf çekimleriyle herkesi çok şaşırttı.

Furkan Andıç'ın yeni projesi belli oldu

Dikkat çeken bir imaj değişikliğine giden Furkan Andıç'ın yeni hali de çok beğenildi. Yakışıklılığı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan Furkan Andıç son dönemde dizi projelerinde yer almamıştı. Senaryo çalışmaları yapan Furkan Andıç imaj değişikliği ile seyirci karşısına çıktı. Yeni imajıyla da takipçilerinden tam not alan Furkan Andıç'ın yazdığı kısa filmin çekimleri için hazırlandığı öğrenildi.

Furkan Andıç Kimdir?

Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş karakterini canlandıran Furkan Andıç 4 Nisan 1990 doğumlu. Babası Trabzonlu annesi ise Boşnak olan Furkan Andıç İstanbul'da öğrenim gördü. 3 erkek kardeş olan Andıç ailesinin ortanca oğludur. Furkan Andıç Ukrayna'da dil eğitimi aldı. Yeditepe Üniversitesi'de Görsel İletişim ve Tasarımı Bölümü'nde eğitime başladı. Kırgın Çiçekler, Umutsuz Ev Kadınları, Kolej Günlüğü, Yağmurdan Kaçarken adlı dizilerde yer aldı.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar