Masumiyet Dizisinde Deniz Çakır ile Kostüm Asistanı Mahkemelik Oldu!

Masumiyet Dizisinde Deniz Çakır ile Kostüm Asistanı Mahkemelik Oldu!
Fox Tv ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan Masumiyet Dizisinde kostüm asistanı kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Deniz Çakır’ı savcılığa şikayet etti.

Fox Tv ekranlarında ekrana yeni gelmeye başlayan dizilerden biri olan Masumiyet iddialı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekse de dizi yayınlandığı bölümlerde ne yazık ki umduğu başarıya ulaşamadı ve reytinglerde oldukça gerilerde kaldı. Henüz yeni başladığı için seyirciye ulaşmada zorluk yaşayan dizinin gelecek bölümleri ekran akıbetini belirleyecek gibi görünüyor. Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla seyircinin dikkatini çeken dizinin ne yazık ki reytingler kadar sorunlu bir yönü daha son günlerde magazin, sosyal medya ve dizi sektöründe anılmaya başlandı. Dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken bu oyunculardan biri de başarılı oyuncu Deniz Çakır. Birçok dizide başrol oynayan ünlü oyuncu ne yazık ki Masumiyet dizisinde skandallarla anılır oldu. Daha önce adı karavan konusunda gündeme gelen ve karavanını beğenmeyen oyuncu şimdi de dizinin kostüm asistanı ile olan tartışmasıyla gündeme geldi. İddiaya göre ünlü oyuncu tüm ekibin önünde kostüm asistanına hakaret ve küfür etti.

Kostüm Asistanı Deniz Çakır’ı Şikayet Etti!

Masumiyet dizisinde Bahar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Çakır sette görevli Kostüm asistanıyla yaşadığı tartışma sonrası asistan tarafından savcılığa şikayet edildi. İddiaya göre Kostüm asistanı ile Deniz Çakır arasında sette bir tartışma yaşandı. Bunun üzerine ünlü oyuncu kostüm asistanına iddiaya göre tüm ekibin gözü önünde hakaret etti. Bunun üzerine kostüm asistanı Deniz çakır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığa suç duyurusundan sonra bir açıklama yapan kostüm asistanı Çağatay Görgen “tüm ekibin önünde bana hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim. Ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla veya ekip arkadaşımla bu denli karşı karşıya gelmedim” ifadelerini kullandı.

Hakaret Etti

Masumiyet dizisi Kostüm asistanı Çağatay Görgen savcılığa verdiği dilekçede “Masumiyet isimli dizide kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen’in oyuncu baskısına ve hakaretine maruz kaldığı ifade edildi. Olay günü bir kostüm karışıklığı olduğu dile getirildi ve bunun üzerine Deniz Çakır’ın Çağatay Görgen’e bağırarak “ne biçim iş yapıyorsunuz, ilk defa mı çalışıyorsunuz” gibi ifadeler kullanarak tüm set çalışanlarının önünde Çağatay Görgen’e küfür ve hakaret ettiği iddia edildi. Dilekçede ayrıca “müvekkilim de bunun üzerine seti terk ederek büyük bir üzüntü içerisinde karavana giderek saatlerce ağlamış çok büyük bir üzüntü ve utanç duymuştur” ifadeleri yer aldı. Deniz Çakır’ın ayrıca Çağatay Görgen’in işten çıkarılmasını istediği ve eğer işten çıkarılmazsa kendisinin gideceğini söylediği de ifade edildi. Çağatay Görgen’in avukatı beyanında ayrıca “şüphelinin de müvekkilim gibi yapım şirketinde çalıştığı ve sırf başrol oyuncusu olması sebebiyle bu hakaretleri ettiği, sanki buna hakkı varmış gibi davranması son derece yanlış ve kabul edilemezdir. Şüpheli, müvekkilin gururunu ve mesleğini küçümsemiş mobbing uygulayarak ekmeğinden etmiştir” ifadelerine yer verdi. Savcılığa verilen dilekçede deniz Çakır’ın basit hakaret suçu işlediği ifade edildi ve gereğinin yapılması talep edildi.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar