Farah Zeynep Abdullah'tan çok özel açıklamalar: Ben Han gibi biriyle evlenmezdim

Farah Zeynep Abdullah'tan çok özel açıklamalar: Ben Han gibi biriyle evlenmezdim
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan hayatı ve Masumlar Apartmanı ile ilgili çok özel açıklamalar. Farah Zeynep Abdullah: Ben Han gibi biriyle evlenmezdim!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah son dönemde en çok izlenen dizilerden biri olan Masumlar Apartmanı'nda başrol oynuyor. Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar başta olmak üzere birçok başarılı oyuncu Masumlar Apartmanı kadrosunda. Ses getiren bir yapım olan Masumlar Apartmanı Salı akşamları TRT 1'de reyting rekorları kırıyor. Farah Zeynep Abdullah da dizide İnci karakterini canlandırıyor. Gazeteci Ayşe Arman'a konuşan Farah Zeynep Abdullah çok özel açıklamalar yaptı. Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile ilgili açıklama yapan Abdullah, "Ben Han gibi biriyle evlenmezdim" dedi.

Han ile İnci’nin aşkı neyle kıyaslanır bilmiyorum?

Farah Zeynep Abdullah'ın aysearman.com'da oldukça uzun bir röportajı yayınlandı. Kişisel hayatı ve yaptığı işler hakkında konuşan Farah Zeynep Abdullah samimi açıklamalarda bulundu. Han ve İnci karakterleri hakkında sorulan soruları cevaplayan Abdullah, "Ben Farah olarak bu hikâyenin içinde olsaydım, tamamen bambaşka bir şey olurdu. Bu soruya kadar gelemezdik muhtemelen. Çünkü ben Han gibi biriyle evlenmezdim. Ama yine de çok da büyük konuşmamak lazım" dedi. Farah Zeynep Abdullah'a "Han ve İnci gibi büyük bir aşk yaşadın mı?" sorusu soruldu. Abdullah, "Bence yaşadım ama bunu karşı tarafa da sormak lazım. Şaka bir yana Han ile İnci’nin aşkı neyle kıyaslanır bilmiyorum. Çünkü her aşkın kimyası farklı. Onların aşkının dinamikleri bambaşka. Ben de kendime göre büyük aşklar yaşadım" cevabını verdi.

Farah Zeynep Abdullah anneannesiyle yaşıyor

Ayşe Arman'ın sorularını cevaplayan Farah Zeynep Abdullah, özel hayatıyla ilgili de konuştu. İstanbul'da anneannesi ile yaşadığını söyleyen Abdullah, nerelisin? Sorusunu ise İstanbulluyum şeklinde cevapladı. Abdullah, "Ben 10 yıldır, İngiltere’de yaşadığım zamanlar haricinde, burada anneannemle yaşıyorum. İlk kez pandemide evleri ayırmak zorunda kaldık. Kendimi açıkçası hiçbir yere ait hissetmiyorum. Nerede olursam olayım, orayı ev yaparım" ifadelerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah isminin anlamını açıkladı

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah isminin anlamını da açıkladı. İsmini çok sevdiğini söyleyen Abdullah, "Farah’ı babam, Zeynep’i annem koymuş. İran Şahı’nın eşi Farah Diba, güçlü, azimli, yardımsever ve asil bir kadınmış. Babam bu özelliklerini çok sevdiği için onun ismini vermiş" açıklamasını yaptı.

11-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar