EDHO'nun Şahin Ağa'sı Turgay Tanülkü'nün evine giren hırsız bakın ne yaptı?

EDHO'nun Şahin Ağa'sı Turgay Tanülkü'nün evine giren hırsız bakın ne yaptı?
Usta oyuncu Turgay Tanülkü'nün evine hırsız girdi. EDHO'nun Şahin Ağa'sı Turgay Tanülkü'yü fotoğrafından tanıyan hırsızın yaptıklarına şok olacaksınız!

Usta oyuncu Turgay Tanülkü yıllar önce hırsız şoku yaşadı. Yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde Şahin Ağa rolüyle yer alan Tanülkü'nün evine giren hırsızın yaptığına çok şaşıracaksınız. Turgay Tanülkü başına gelen olayı verdiği röportajda anlattı. Sabah'ın haberine göre Tanülkü'nün başına gelen hırsızlık olayı, sonrasında yaşananlarla oldukça ilginç bir hikayeye dönüştü.

EDHO'nun Şahin Ağası Turgay Tanülkü yıllar önce başına gelen hırsızlık olayını anlattı. Tanülkü, "Evime camdan hırsız girdi. Sonrasında cüzdanımda fotoğrafımı görünce pişman olup her şeyi geri getirdiler" dedi. Usta oyuncu Tanülkü farklı cezaevlerinde oynadığı tiyatro oyunlarıyla bilinen bir isim. O yıllarda da Bayrampaşa Cezaevi'nde oyun sahneleyen Tanülkü, her gün provalara gittiği ve yoğun çalışma temposunda olduğu o dönemde başına gelen olayı anlattı.

Turgay Tanülkü'nün evine giren hırsız geri geldi

Turgay Tanülkü, yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili, "Bir Nisan ayıydı. Oyunumda mahkumlar oynayacaktı. Çok yorgun eve gelmiştim. Eve girince pencereyi açtım temiz hava girsin diye. Uyuyup kalmışım koltukta. Sabah saat 06:00 gibi kendimi garip hissederek uyandım. Bir baktım ki eve hırsız girmiş. Hemen savcılığa şikayette bulundum" şeklinde konuştu. Yaşadığı şokla birşeye dokunmadan polisi beklediğini söyleyen Tanülkü, "Eve ekip gönderdiler. Görevli arkadaşlar araştırma yaptılar. Sonrasında saat 09.00 gibi evin kapısı çaldı. Baktım dışarıda şapkalı ufak tefek biri elinde bir torbayla bekliyor. Aşağı indim" dedi.

Fotoğrafını görünce geri getirmişler

Tanülkü yaşadığı olayı anlatmaya şöyle devam etti; "Çocuk 'Abi bunlar seninmiş' deyip torbayı bırakıp kaçtı. Poşetin içinde anahtarım, pasaportum, kimliğim, telefonum, param var. Hepsi iade edildi. Ertesi gün cezaevine gittiğimde o bölgeyle ilişkisi olan mahkum arkadaşla karşılaştık. 'Hocam kusura bakma bizim çocuklar senin evine girmişler' dedi. Epey süre sonra bu çocukla Galatasaray'ın orada karşılaştık. Beni görünce tanıdı hemen yanıma geldi. "Hocam kusura bakma biz senin olduğunu anlamadık karanlıktı" dedi. Olay günü bir süre sonra eşyalarını çaldığımız kim diye bakmışlar benim fotoğrafımı görünce eve geri göndermişler. Başımdan böyle ilginç ve aynı zamanda komik bir olay geçti."

Turgay Tanülkü 26 çocuğu evlat edindi

Usta oyuncu Turgay Tanülkü cezaevlerinde bulunan hükümlü ve mahkumlar için çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yaparken aynı zamanda kimsesiz çocuklarla da ilgileniyor. Kendi çocuğu olmayan Tanülkü 26 çocuğu evlat edindi ve onların tüm masraflarını üstlendi. Kendini çocuklara ve 'Kader Mahkumları'na adayan Tanülkü'nün başından geçen hırsızlık olayı ise hoş bir hatıra olarak tarihe geçti.

21-11-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar