Oyuncu Sefa Sarı Evlendi

Oyuncu Sefa Sarı Evlendi
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin sevilen oyuncularından Safa Sarı bir yıl önce nişanlandığı Kübra Yıldırım ile dünya evine girdi.

 

Magazin dünyasında ünlülerle ilgili haberler sayfaları süslemeye ve sosyal medya ile internet sitelerinde bu isimler haber olmaya devam ediyor. Kimi ayrılık, kimi mahkeme, kimi ölüm derken zaman zaman da bu ünlü isimlerin evlenmeleri sayfaları süslüyor. Son olarak geçtiğimiz gün genç oyunculardan Safa Sarı ile bir yıl önce nişanlandığı Kübra Yıldırım ile dünya evine girdi. Genç oyuncu gözlerden uzak bir şekilde sessiz sedasız evlenirken yanında en yakın arkadaşları fardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekranlara veda eden ancak yakın zamanda başka bir yayın kanalında ekrana gelmeye devam edecek Çok Güzel hareketler Bunlar 2’nin başarılı oyuncularından olan Safa Sarı’nın evlenmesi sosyal medyada gündem oldu. Evlilik fotoğrafları paylaşılan ünlü isme pek çok tebrik mesajı yağdı.

Arkadaşları Yanındaydı

Kanal D ekranlarında uzun zamandır yayınlanan ve seyircinin eğlenerek takip ettiği Çok Güzel hareketler Bunlar geçtiğimiz hafta yayın hayatına noktayı koydu. Yapımda rol alan ve gösterdiği performansla seyircinin beğenisini kazanan genç oyuncu Safa Sarı bir yıldır nişanlı olduğu Kübra yıldırım ile nikah kıyarak dünya evine girdi. Sessiz sedasız evlenen Safa Sarı’nın yanında bu özel anda sevdiği arkadaşları vardı. Çok Güzel hareketler Bunlar 2’nin oyuncularından Ebru Yücel çiftin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin imza attığı anlar ise arkadaşları tarafından kaydedildi. Safa Sarı daha sonra düğünle ilgili fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı ve oyuncunun sevenleri çifti tebrik yağmuruna tuttu.

Safa Sarı Kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adlı yapımda rol alan ve seyircinin sevdiği genç oyunculardan olan Safa Sarı 22 Haziran 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından çok sevdiği oyunculuk mesleğine yönelen Safa Sarı 2013 yılında Tv 8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmaya katıldı ve burada finale kadar yükselme başarısını gösterdi. Genç oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından yapımlarda rol almaya başladı. İlk olarak 2015 yılında Bana Baba Dedi dizisinde rol aldı. Daha sonra sırasıyla Organize İşler Sazan Sarmalı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol aldı.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar