ÇGHB 2 yeni sezona merhaba dedi

ÇGHB 2 yeni sezona merhaba dedi
Gündemi yakalayan skeçleriyle misafirlerine ve izleyicilerine keyifli anlar yaşatan ÇGHB 2 bu hafta Ali Cabbar’ın komik hikayesi ile yine neşeli anlar yaşatacak.

ÇGHB 2‘ nin oyuncu kadrosunda kimler var? ÇGHB 2’nin yeni bölümündeki en ilginç skeç hangisidir? Programın yapımcılığını kim yapıyor? Programın genel sanat yönetmeni kim? ÇGHB2’nin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2  hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde.İşte detaylar…

ÇGHB 2 yeni sezona merhaba dedi

Yepyeni kadrosu ve gündeme değinen birbirinden komik skeçleri  ile  Türkiye’nin en çok sevilen komedi prgramı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni sezona bomba gibi girme peşinde. Emircan İğrek’in son döneme imzasını attığı ve müzik listelerinin zirvesini kimselere bırakmadığı yeni şarkısı Ali Cabbar skeç oldu. Gündemi yakalayan skeçleriyle misafirlerine ve izleyicilerine keyifli anlar yaşatan ÇGHB 2 bu hafta Ali Cabbar’ın komik hikayesi ile yine neşeli anlar yaşatacak. Skecin konusu kısaca şöyle; Aşk acısı çeken Ali Cabbar Trakyalı bir çalgıcıdır. Bir gün babası ile beraber gittiği bir düğünün sevdiği kızın düğünü olduğunu öğrenince kahrolu ve o üzüntü ile memleketini terk eder. Memleketinden ayrı kaldığı o süre içinde sıla ve sevdiği kızın üzüntüsünden o meşhur şarkı ortaya çıkar.

Yenilenen oyuncu kadrosu

Bu sezona devam eden oyuncular ve yeni katılanların listesi şu şekilde ; Arif Güloğlu, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Batuhan Soyaslan, Buse Sinemiren, Buse Kara, Cemile Canyurt, Ebru Yücel, Emin Oğuz Çelebi, Ezgi Özyürekoğlu Saka, Fatma Tezcan, Hacı AhmetAk, Hilmi Deler, Kıvanç Talu, Mahsun Karaca, Metin Pıhlıs, Cenan Adıgüzel, Safa Sarı, Selen Esen Çelebi, Tuğba yılmaz, Yasin Çam ve Yeşim Dursun.

ÇGHB 2 çok büyük istek üzerine ekranlara geldi

Yapımcılığını Metin Akpınar’ın yaptığı programın genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan yapıyor. Yönetmen koltuğunda Çağdaş Helvacı’nın oturduğu programın müziklerini Yılmaz Erdoğan’ın da kardeşi olan Deniz Erdoğan yapıyor. Kostüm tasarımı Ceren Eken’e ait olan ÇGHB 2’nin makyajlarını Filiz Esne yapıyor. ÇGHB 2nin ilk serisi olan ÇGHB toplam 84 bölüm olarak yayınlanmış ve daha sonra genel istek üzerine 2. Nesil yeni bölümlerinde izleyicilerinden tam puan alarak yoluna devam etmektedir. İlk sezonunda altyapısı da olan program ekibi daha sonra birleşerek devam etmektedir. Ama yine de genç oyunculara fırsat vermeye devam etmektedir. Her bölümde 6-7 skeç sahneleyen oyuncular çok beğenilen skeçlere zil çaldırmayı hedeflemektedirler.Yılmaz Erdoğan’a ve talebelerine yeni sezonda başarılar diliyoruz.

01-10-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar