Cem Yılmaz’dan Hayat Pahalılığı Eleştirisi ‘’Yakınmayan Biri, Ya Hırsızdır Ya Deli’’

Cem Yılmaz’dan Hayat Pahalılığı Eleştirisi ‘’Yakınmayan Biri, Ya Hırsızdır Ya Deli’’
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından ülkedeki hayat pahalılığına tepki gösterdi. ’Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli’’dedi.

Usta komedyen Cem Yılmaz, son dönemde üst üste gelen zamlar sonrası artan fiyatlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından ülkedeki hayat pahalılığı ve vergiler hakkında yorum paylaştı ‘’Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli’’ dedi. Ünlü komedyen, her şeyin simit fiyatı üzerinden tartışılmasından şüphelenilmesi gerektiğini ifade etti. Yılmaz, paylaşımına yönelik gelen eleştirilere de cevap verdi. İşte Cem Yılmaz’ın eleştiri içerikli paylaşımları…

 

 Türkiye’deki Ekonomik Durumu Eleştirdi

 Türkiye’de gündemin bir numaralı konusu olan ekonomik durum hakkında Cem Yılmaz’dan da tepki geldi. Sık sık gündemdeki olaylar hakkında paylaşım yapmamakla eleştirilen ünlü komedyen, bu kez sert bir çıkışta bulunarak…

‘’Eskiden şey vardı, ‘Ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor’. Birçok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.’’ ifadelerini kullandı.

 

 Alım Gücünü Eleştirdi ‘’Her Şey Bu Kadar Pahalı Olmasa Sen de Alacaksın’’

Bir sonraki paylaşımında ise alım gücü hakkında düşüncelerini yazan Yılmaz, ‘’Otomobil Avrupa’da bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun?’’,’’E var ki alıyon’ diyo… Lan her şey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan. Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. ‘Bari simit pahalı olmasın’ diye ideal mi olur. Peh!’’ dedi.

 

‘’Memleket Zengin Bizim Haberimiz Yok’’

Paylaşımlarıyla ilgili gelen eleştirilere ise Cem Yılmaz, ‘’İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladık da o yüzden konuşuyorum… Yoksa biz de mi 'Simit çok pahalı yaa’ deyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum …zengin …zengin! Yalnızca bizim haberimiz yok! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün.’’ diyerek yanıt verdi.

 

Yılmaz, sonraki paylaşımlarında da kendisine yöneltilen bazı tepkilere de yanıt verdi.



 

 ‘’:)) İnsan üzülüyo! Özcan bey kardeşim ben kamuda çalışmıyorum senin gibi vergi mükellefi bi vatandaşım. Fotoğraflarını paylaştığın arabalar nadir görebileceğin bir model olan ‘helal’ Porsche ve Ferraridir… Eğer bunlara sahip olma bir hayalin varsa sana kolaylıklar dilerim.’’

 


Can Yılmaz da Elektrik Faturasını Sosyal Medyadan Paylaşıp Eleştirmişti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ağabeyi senarist Can Yılmaz da elektrik faturasını paylaşan ünlüler kervanına katıldı. Evine gelen elektrik ve doğalgaz faturalarının ekran görüntülerini paylaşan Can Yılmaz, konu hakkında peş peşe iki paylaşım yaptı. Faturası bir ayda ikiye katlanan ünlü isim faturasını sosyal medya hesabından paylaştı.

‘’Bu Oran Nasıl Bir Oran?’’

2021’in son 6 ayı ile 2022 Ocak ayı faturalarını karşılaştırmalı şekilde paylaşan Can Yılmaz, yüksek elektrik faturası için şu ifadeleri kullandı:

‘’Mesela bu oran nasıl bir oran? Yüzde kaç zam gelmiş? Zam mı gelmiş? Düzenleme mi? Fiyat ayarlaması mı? Tatlı bir dokunuş mu? 6 aylık geçmişi de koyalım da lolo yapan olmasın... ‘’ dedi.

 

Yani Can Yılmaz’ın elektrik faturası 6 ayda tam 3 bin lira birden artmış.

Elektrik faturasını paylaştıktan sonra takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutulan Can Yılmaz, çok kısa bir süre sonra paylaşımı kaldırdı.

Daha yeni bir paylaşım daha yapan Yılmaz, ‘’Son iki tweet’i sildim. Tamam kardeş siz haklısınız, zam mam yok. Herşey harika. Hayırlı günler. Öpüldünüz (Mecazi olarak)’’ dedi.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar