Oyuncu Taner Ölmez çalıştığı belediye tiyatrosuna isyan etti

Oyuncu Taner Ölmez çalıştığı belediye tiyatrosuna isyan etti
Medcezir'in Mert'i Taner Ölmez 15 yıldır çalıştığı belediye tiyatrosuna sosyal medya üzerinden isyan etti. Ünlü oyuncunun işine son mu verildi?

Medcezir ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol alan yetenekli oyuncu Taner Ölmez 15 yıldır görev aldığı Bakırköy Belediye Tiyatrosundan atıldığını açıklar nitelikte bir paylaşım yaptı. Ölmez sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden Bakırköy Belediye Tiyatrolarını protesto etti. Son olarak Müslüm filmindeki rolüyle takdir edilen başarılı oyuncu tiyatrodan atıldı mı?

''NASIL BİR TİYATRO BU''

Oyuncu Taner Ölmez: "Bugün 15 yıldır çalıştığımız Bakırköy Belediye Tiyatrolarından hiçbir gerekçe gösterilmeden atıldık! Ve ne gariptir ki genel sanat yönetmenliğinden bir kişi bile yoktu! Nasıl bir tiyatro? Haksızlık var!" diyerek sorumlu kişilere isyan etti.

''BİLGİNİZE''

Bu paylaşımın üzerine takipçileri haliyle Taner Ölmez'in Bakırköy Belediye Tiyatrosundan kovulduğunu düşündü. Daha sonra Taner Ölmez düzeltme niteliğinde bir paylaşım yaptı. Paylaşımında; ''Arkadaşlar Bakırköy Belediye Tiyatrosunun işine son verdiği kişi ben değilim, yakın arkadaşımdır, kardeşimdir!!! Bilginize.'' diyerek işine son verilen arkadaşını etiketledi. Tiyatrodan kendisinin atılmadığına açıklık getirdi. 

TANER ÖLMEZ KİMDİR?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yer aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile yaşayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem, Tatar Ramazan, Çıplak Gerçek, Kayıp Şehir, İstanbul’un Altınları ve Kül ve Ateş gibi dizilerde oynamıştır. Öte yandan 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. Amerikan yapımı The O.C. dizisininden uyarlanan Medcezir dizisinde Mert Serez karakterini canlandırarak Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla oynamış tanınırlığını bu diziyle taçlandırmıştır. Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. Oynadığı son dizi Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın paylaştığı Yüz Yüze dizisidir. Taner Ölmez son olarak 2018 yılında yayınlanan ve büyük ses getiren Müslüm filminde Müslüm Gürses'in kardeşi Ahmet Akbaş karakterine hayat vermiştir ve büyük beğeni toplamıştır. 

17-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler