Ozan Akbaba’dan Çarpıcı Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!

Ozan Akbaba’dan Çarpıcı Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması!
EDHO’nun delikanlı karakteri İlyas’ı canlandıran Ozan Akbaba daha önce rol aldığı Kuzey Güney Dizisi ve rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’u anlattı.

Oyuncular evde kal uyarılarına uyarak kendilerini evlerinde karantinaya almaya başladıklarından beridir soysala medya hesapları üzerinden canlı yayınlar, karşılıklı birbirlerine konuk olmalar, farklı alanlarda sohbetler yayınlandı durdu ve hala da yayınlanıyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz’ın başarılı oyuncusu İlyas Karakterine hayat veren Ozan Akbaba Bora Talat Oyacı’nın senaryo sohbetleri yayınında sorulara cevap verdi. Başarılı oyuncu kendisi ve daha önce rol aldığı yapımlarla ilgili bilgiler verirken özellikle Kuzey Güney Dizisinde oynadığı zamanlara ve birlikte rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ’a övgüler yağdırdı. Dizide rol aldığı dönemle ilgili olarak oldukça memnun olduğunu ifade eden ozan Akbaba çarpıcı ifadelerde bulundu. İşte detaylar!

Kuzey Güney’den Kendi Payıma Düşeni Aldım!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarılı oyuncusu Ozan Akbaba canlandırdığı İlyas karakteriyle herkesin gönlünde taht kurmuş durumda. Oyuncu daha önce rol aldığı Kuzey Güney’le ve canlandırdığı Sümer Tezkan karakteriyle ilgili olarak düşüncelerini dile getirirken “Kuzey Güney müthiş bir işti. Ben payıma düşeni aldım, gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.” İfadelerini kullanırken dört bölüm olarak girdiği işte 22 bölüm rol aldığını ifade ederek “lan Sümer yediğin dayaktan sıkılmadın mı, seni dövmekten bıkmadık” şeklindeki ifadeler için izleyiciden gelen bu yorumlara çok sevindiğini, bu tür yorumlarla gurur duyduğunu belirtiyor. Ozan Akbaba ayrıca dizide birlikte rol aldığı başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ için de övgü dolu sözler söylüyor.

Kıvanç Çok Yetenekli!

Ozan Akbaba Kuzey Güney’de birlikte rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ için çarpıcı ifadelerde bulundu. Akbaba “Kıvanç’ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bunu gözlerimle de gördüm. Yaptığı daha sonraki işlerde de gördüm. Hala aynı fikirdeyim. Bu Kuzey karakterini Kıvanç açmış ki, o kadar güzel karakter çıkarmış ki, insanlar o karakteri çok sevdi” ifadelerini kullandı. Ayrıca Ozan Akbaba “Bazı projeler o kadar iyidir ki seyirciye inanılmaz bir gerçeklik sunar. Seyirciye o kadar güzel karakterler sunar ki, hangisi ile özdeşleşmek istiyor ise onunla kendini özdeşleştirir. Bunlar çok başarılı projelerdir” ifadelerini kullandı. Akbaba son olarak “izleyici Kuzey’in düşmanlarıyla da onun savaştığı gibi savaştı. İzleyici; Kıvanç’ın takıldığı, takıntılı olduğu, arkadaşlık ettiği, dostluk ettiği kim varsa aynı Kuzey gibi yaklaştı. Bu çok doğru ve iyi bir projeyim demenin bir başka yolu. Ben de orada zibidinin tekini oynuyordum. Param var, neden gece kulüplerinde insanlarla göz göze gelmiyorum diye başladı. Öldü oynadığım karakter, sonu belliydi. İzleyici de Kuzey ile birlikte Sümer’e tavır aldı” ifadelerini kullanarak dizinin ve karakterlerin başarısını anlattı.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar