Ozan Dolunay Altın Kelebek Ödül Törenine Sevgilisiyle Katıldı

Ozan Dolunay Altın Kelebek Ödül Törenine Sevgilisiyle Katıldı
Bizi Ayıran Çizgi dizisinin başrol oyuncularından Ozan Dolunay ünlü model sevgilisi ile Altın Kelebek Ödül töreninde ilk kez birlikte görüntülendi.

Bizi Ayıran Çizgi isimli dizide Sinan karakteri ile başrol oynayan ünlü oyuncu Ozan Dolunay, 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri törenine  sevgilisi ile katıldı. Ozan Dolunay ve  Pelinay Yiğit çiftti ilk kez birlikte görüntülendiler.

31 yaşındaki genç oyuncu Ozan Dolunay, uzun süredir model Pelinay Yiğit ile aşk yaşıyorlardı. Medyadan uzak ilişki yaşayan çift ödül töreninde ilk kez birlikte görüntülendi.

Çok Mutluyuz

Bir çok ünlünün birlikte yer aldığı 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde sevgilisi ile el ele katılan Ozan Dolunay, "Çok mutluyuz, ilişkimiz güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

En Kutsal Duygulardan Biri

Son projesi Bizi Ayıran Çizgi dizisinin başrol oyuncusu Ozan Dolunay, aşka bakışını şu sözlerle dile getirdi. "Aşk tanımlanabilecek bir şey değil. En kutsal duygulardan biri, hatta belki de en kutsalı..." Dedi.

İddialı Kıyafeti ile Geceye Damga Vurdu

Ünlü model Pelinay Yiğit ise, ödül töreninde tercih ettiği iddialı kıyafeti ile dikkatleri üzerine toplayarak geceye damga vurdu. Ünlü oyuncu Ozan Dolunay'ın yeni sevgilisi Pelinay Yiğit'in cesur pozları da dikkat çeken detaylar arasında.

Birçok sitede soyadı yiğit olarak bilinen soyadı aslında Pelinay İğit olan ünlü model cesur pozları ile tanınıyor. Ünlü oyuncu Ozan Dolunay ile aşk yaşayan ikili ödül töreninde birlikte yer aldılar.

Ozan Dolunay Kimdir?

İnternet dizisi olarak GAİN isimli dijital platform için çekimi yapılan Bizi Ayıran Çizgi Türk mini dizisi olarak ekranlarda yerini almıştı. Dizinin Yönetmen koltuğuna Soner Caner yer alırken, senaryoyu  Tolga Afşin Kaya kaleme aldı. Dizinin başrolünde ise Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay birlikte rol aldılar. 1990 doğumlu Ozan Dolunay Ankara’da dünyaya gelmiş, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne girerek eğitim hayatına devam ederken oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. Ozan Dolunay, ilk sahne deneyimini Killology adlı oyunla yaşamıştır. Afife Jale Ödülleri ve Üstün Akmen Ödülleri için “En iyi genç yetenek” adayı gösterilmişti. Yakışıklı oyuncu bu ödüllerden Üstün Akmen Ödülünü almaya hak kazanmıştır. Şuana kadar 2021 yılında Misafir dizisinde Giray karakterine, 2020 yılında  İyi Günde Kötü Günde yapımında ise Sarp Karasu'yu canlandırmıştı. 2019 yılında ekranlarda yerini alan Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakteri ile kendini sevdirmeyi başarmıştı.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar