Ozan Dolunay Hayallerim Babam ve Sen Dizisinden Ayrıldı

Ozan Dolunay Hayallerim Babam ve Sen Dizisinden Ayrıldı
Daha önce başrol oyuncusunu çekimler başlamadan kaybeden Hayallerim, Babam ve sen dizisi bir kez daha başrol oyuncusuyla çekim başlamadan yolların ayırdı.

Focus Film tarafından projelendirilen ve şu sıralar hazırlıkları süren Hayallerim, Babam ve sen adlı dizi yeni yayın döneminde Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Kanalın önem verdiği dizilerden biri olan Focus Yapım imzalı dizi ne yazık ki hazırlık aşamasında peş peşe olumsuz gelişmeler yaşıyor. Yapım şirketi tarafından şu sıralar cast çalışması devam eden dizide daha önce çekimler başlamadan yönetmen değişikliği yaşanmış ve buna bağlı olarak da dizinin başrol oyuncusu için anlaşmaya varılan Tansel Öngel yönetmen değişikliği sebebiyle dizinin çekimleri başlamadan kadrodan ayrılmıştı. Yapım şirketinin bu gelişmenin ardından yeni bir başrol oyuncusu arayışı başlamış ve Tansel Öngel’in yerine genç ve başarılı oyunculardan Ozan Dolunay ile el sıkışılmıştı. Dizi tam sete çıkacakken bu sefer de Ozan Dolunay’dan olumsuz bir haber geldi ve genç oyuncu Tansel Öngel gibi çekimler başlamadan kadrodan ayrıldığını duyurdu.

İkinci Başrol de Ayrıldı

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan ve kanalın reyting beklentisinin yüksek olduğu dizilerden olan Hayallerim, Babam ve Sen dizisinde bir olumsuz gelişme daha yaşandı. Daha önce Tansel Öngel başrol olarak düşünülmüş ancak oyuncu çekimler başlamadan dizinin kadrosundan ayrılmıştı. Aynı durum bir kez daha yaşandı ve dizinin erkek başrol oyuncusu olarak anlaşmaya varılan Ozan Dolunay da dizinin kadrosundan ayrıldı. Kadın başrol olarak Berrak Tüzünataç’ın yer aldığı dizide bir sosyal medya fenomeninin hayatı konu edilirken Ozan Dolunay bu fenomeni canlandıracaktı. Ancak ünlü ismin dizi tam sete çıkacakken kadrodan ayrıldı ve Focus Film bir kez daha yeni bir başrol arayışına girdi. Dizinin yeni başrol oyuncusunun bulunmasıyla birlikte sete çıkması ve Ağustos ayında da ekrana gelmesi bekleniyor.

Ozan Dolunay Kimdir?

Hayallerim, Babam ve sen dizisinin kadrosundan çekimler başlamadan ayrılan genç ve başarılı oyuncu Ozan Dolunay, 17 Ocak 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan genç isim daha sonra oyunculuk eğitimleri alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Ozan Dolunay’ın yer aldığı yapımlar arasında

-          Tatlı Küçük Yalancılar

-          Oyunbozan

-          Yüksek Sosyete

-          Lise devriyesi

-          Darısı Başımıza

-          Zalim İstanbul bulunmaktadır.

13-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar