Çekimlerin yapıldığı mahalle sakinleri Aşk Mantık İntikam dizi setini bastı

Çekimlerin yapıldığı mahalle sakinleri Aşk Mantık İntikam dizi setini bastı
Zekeriyaköy'de bir villada çekim yapan Fox Tv yapımı 'Aşk Mantık İntikam' dizi ekibinin başı mahalleliyle derde girdi. Birbirine giren mahalle sakinleri yapım şirketine dava açtı

Fox Tv’de cuma akşamları ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisi 24. yeni bölümünü 3 Aralık akşamı yayınlandı. 25. Bölüm için hazırlık yapan Aşk Mantık İntikam dizi seti ile çekimlerinin yapıldığı mahalleli arasında çatışma çıktı. Zekeriyaköy2de bir villada gerçekleşen çekimler sırasında dizi oyuncusu Melisa Döngel, mahallelilere hakaretler yağdırdı. Mahallelinin astığı pankart sosyal medyada gündem oldu. Şimdi detaylar

Çekimlerin yapıldığı mahalle sakinleri Aşk Mantık İntikam dizi setini bastı

Zekeriyaköy'de bir villada çekim yapan Fox Tv yapımı 'Aşk Mantık İntikam' dizi ekibinin başı mahalleliyle derde girdi. Birbirine giren mahalle sakinleri yapım şirketine dava açarken set ekibi, kendilerini uyaran ev sahiplerinin üzerine yürüdü. Dizinin başrol oyuncusu Melisa Döngel’in vatandaşlara ağır hakaretlerde bulunması yangına körük olurken mahalleli pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Melisa Döngel çekimlerde olay çıkardı!

Son dönemde dizi setleri İstanbul'un güzide yerlerinden Zekeriyaköy'e ve villalara yöneldi. Bölgede evler kiralanıyor ve diziler çekiliyor. Ancak bitmek bilmeyen dizi çalışmaları, çevre sakinlerini bunaltmaya başladı. Dizisinin çekimlerinin yapıldığı villaya gelen güzel oyuncu evi basan mahalle sakinlerine hakaret üstüne hakaret yağdırdı.

Adım atacak yer kalmıyor

Onlarca villanın olduğu sokaktaki çekim için çok çeşitli araçlar kullanılıyor. Kamyonlar, minibüsler, arabalar ve bunları kullanan yüz insanın doldurduğu sokakta adım atacak yer kalmıyor. Hal böyle olunca tüm sokak kamyon ve araba ile doluyor ve bölgede oturanlar, arabalarını koyacak yer bulamıyor. Takvim gazetesinde çıkan bir habere göre "Aşk Mantık İntikam" dizisinin set ekibi de arabalarını bir villanın önüne bırakınca mahalleli olaya tepki gösterdi.

Olaya şahit olan bir vatandaş yaşananları şöyle açıkladı: “Evde çalışan bahçıvan, kamyonun evin önünden çekilmesini rica etmiş. Fakat set çalışanları bir anda laflar söyleyerek bahçıvanın üstüne yürümüş. Orada büyük tartışma çıkmış. Dizinin oyuncularından Melisa Döngel de olaya dahil olarak ev sahiplerine hakaretler yağdırmış. Ekranlarda hayranlık duydukları oyuncunun ağzından çıkanlara vatandaşlar şaşırıp kalmış.”

İşte o pankart!

Yapım ekibine dava açan mahalle sakinleri olay sonrası sokağın girişine bir pankart astı. "Huzur, düzen, temizlik hakkımız. Mahallemizde hakkımızı ihlal eden dizi setlerini istemiyoruz" yazılı pankart bakalım nasıl bir sonuç verecek?

06-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar