Şiddet Gören Ünlüler Kimler?

Şiddet Gören Ünlüler Kimler?
Kadına şiddet haberlerinin artış gösterdiği son zamanlarda, ünlü isimlerde yer alıyor. Şiddete maruz kalan ünlü kadın isimlerde kimler var..

Ülke genelinin sorunu haline gelirken, hergün devam eden şiddet olaylarında bakın kimlerin isimleri var.. Her zaman başarıları ile anılırken şimdi isimleri kadına şiddet haberleri ile anılıyor. 

Angelina Jolie ve Brad Pitt

Angelina Jolie ve Brad Pitt dünyaca takip edilen önemli iki isimden biri olarak ekranlarda oldular. Angelina Jolie güzelliği Brad Pitt ise yakışıklılığıyla anıldılar. Bibirlerine çok yakıştırılan çift Hollywood'da, "Aşkın vücut bulmuş hali" olarak anılıyordu. Brad Pitt’in  Angelina Jolie'ye şiddet uyguladığı yönünde iddiası ile gündeme geldiler. Angelina "Şiddet Gören Ünlüler" içinden sadece birisiydi.

Angelina Jolie ve Brad Pitt  2014'te dünya evine girip 2019 yılında ilişkilerini sonlandırma kararı aldılar. Çiftin resmi boşanması henüz sonuçlanmadı. 45 yaşındaki altı çocuk annesi Angelina Jolie, boşanma davasın da mahkemeye Brad Pitt'in evlilikleri boyunca şiddet uyguladığını bildirdi. Angelina Jolie'nin Brad Pitt’in şiddet uyguladığı yönünde kanıtları olduğu ve 6 çocuğunun da kendisine tanıklık etmeye istekli olduğu mahkemeye bildirdi.

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven

Ünlü oyuncu Ozan Güven oyunculuğu ile sevilerek hayranları tarafından beğenilirken bir anda 2020 yılı temmuz ayında eski sevgilsi Deniz Bulutsuz'a uygulamış olduğu iddiası ile yargı süreci başlatılmıştı. Başarısı ile anılan Ozan Güven ismi artık şiddet ile anılmaya başlamıştı. Oyuncu bir anda ortalardan kayboldu ve mesleğine ara verdi. Bodrumda hayatına devam eden ünlü oyuncu geçim sıkıntısı yaşadığı için Levent’teki villasını kiraladığı haberi ile gündemde.

Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun 29 Ekim 2018'de sevgilisi olan ünlü  oyuncu Ahmet Kural tarafından Zekeriyaköy'deki evinde darp, tehdit ve hakarete uğradığı iddiasıyla yollarını ayırarak mahkeme süreci başlamıştı. Uzun süren dava sonucunda ise Ahmet Kural'a "Tehdit" suçundan 7 ay 15 gün hapis, "Basit yaralama" suçundan 5 ay hapis, "Hakaret" suçundan ise 4 ay 5 gün hapis cezası olmak üzere toplamda 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırmıştı.

Ece Erken ve Tuncer Öztarhan

Uzun süren birliktelikleri sonrası 2007 yılında 7yıllık ilişkilerini evlilik ile taçlandırmak isteyen çift Ece ve Tuncer çifti dünya evine girmişti. Ece Erken eşi Tuncer’in devamlı olarak şiddet uygulaması sebebi ile boşanmıştı.

Deniz Akkaya ve Murat Arslan

Deniz Akkaya 2005 yıllarında işletmecilik yapan sevgilisi Murat Aslan tarafından şiddete maruz kalmıştı. Deniz Akkaya şiddet olayını 3 kere farklı isimler tarafından yaşadı.

18-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar