Özcan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu

Özcan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu
Feyza Aktan’la tartışmalı bir şekilde boşanan, Star Tv’ye hazırladığı dizisi erken final yapan ünlü şarkıcı Özcan Deniz parada ve evlilikte bulamadığı mutluluğu nihayet buldu.

Yapımcı, senarist ve yönetmen Özcan Deniz, aradığı aşkı sonunda buldu. Hayranları Özcan Deniz’in yeni sevgilisi Samar Dadgar kimdir, merak ediyor. Özcan Deniz’in sosyal medyadan ilan-ı aşk ettiği İranlı modacı Samar Dadgar nereli, kaç yaşında? Şimdi detaylar

Özcan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu

En son eski eşi Feyza Aktan’la tartışmalı bir şekilde boşanan, Star Tv’ye hazırladığı dizisi erken final yapan ünlü şarkıcı Özcan Deniz parada ve evlilikte bulamadığı mutluluğu nihayet buldu. Yeni sevgilisi ile gündeme gelen Özcan Deniz, aradığı doğru insanı bulduğunu söyledi. 26 yaşındaki İranlı modacı Samar Dadgar ile tanışan Özcan Deniz, genç kadına sosyal medyadan aşk ilanında bulundu.

"Kaybettiğim dendiği an bulunansın"

Son zamanlarda hem iş hem de evlilik hayatında büyük sorunlar yaşayan yapımcı ve şarkıcı Özcan Deniz, eşi Feyza Aktan’dan boşanmıştı.  Posta gazetesinin haberine göre sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen modacı Samar Dadgar’ın uzun süredir Özcan Deniz ile birlikte iletişim halinde olduğu iddia edildi. Magazin dünyasının konuşulan isimlerinden biri olan ünlü modacı da bu iddiayı onayladı. Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz, magazin dünyasına bomba gibi düşen olay sonrasında Samar Dadgar'ın Instagram paylaşımının altına yorum yaparak aşkını herkese ilan etti. Özcan Deniz, Dadgar'a olan hislerini şu paylaşımla tarif etti: "Tam 'kaybettim' dendiği an bulunansın. Vicdansın, baharsın, denizsin, kumsalsın… Küçük kalbinle koca dünyaya kafa tutansın… İyi ki de 'inatsın', sabırsın. Onca 'yok'luğa sahipleri arasında nadide bir 'var'sın…"

Sen benim ömrümsün

Özcan Deniz’in pervasızca ilan-ı aşk yapmasıyla gözlerin çevrildiği İranlı modacı Samar Dangar da bu ifşaya ilgisiz kalmadı. Yaşadığı ilişkileri çarçabuk bitirmesiyle ünlenen Özcan Deniz’in yorumuna Samar Dangar da şu paylaşımla cevap verdi: "Gülüşüne dünyaları vermeye hazır olduğum. Damarlarıma kan pompalayan, karnımın içinde asırlardır kelebekler uçuşturan, ondan çok şey öğrendiğim, canım yoldaşım, sırdaşım, her şeyi danışabildiğim, bana hayatımda imkansız diye bir şey olmadığını gösteren, benim değerlim, gözyaşlarımın da gamzemin de kahkahalarımın da en güzel yıllarımın anlamı, nefesimi kesen adam. Sen benim ömrümsün, sen bana can oldun. Ben de canımın değerini bileceğim. İyi ki varsın benim yârim…"

Özcan Deniz cephesindeki gelişmeleri canlitv olarak takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar