Demet Akalın ve Seda Sayan Arasında Gerginlik

Demet Akalın ve Seda Sayan Arasında Gerginlik
Magazin dünyasında son günlerde ünlü iki isim arasında sert ve gergin bir tartışma başladı. Demet Akalın ve Seda Sayan arasında neler oluyor? İşte cevabı!

Magazin dünyası bu günlerde yep yeni bir kriz ve tartışmayı gündemine taşıdı ve kitlesine duyurdu. Ünlü isimler Demet Akalın ve Seda Sayan arasında yaşanan bu kriz henüz çok yeni ve hala dumanı üstünde. Demet Akalın’ın ve Alişan’ın Star Tv ekranlarında sunduğu Demet ve Alişan’la Sabah Sabah programının final yapmasıyla birlikte Demet Akalın tarafından Seda Sayan’ın sosyal medya hesabından engellenmesi ve takipten çıkması bir anda gözleri bu iki isme çevirdi. İddiaya göre Seda Sayan Demet Akalın ve Alişan’ın birlikte sunduğu programın bitmesinde etkili olmuş ve kanalla kendisi bir program için görüşmelere başlamıştı. Bu iddia üzerine taraflar sert bir şekilde birbirine girerken Seda Sayan’dan bu iddialara cevap gecikmedi. Demet Akalın ve Alişan’ı işinden ettiği iddialarına sert çıkan Seda Sayan “kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam. Bunu bilmeyenler öğrensin” şeklinde açıklama yapmıştı.

Seda Sayan Demet Akalın Sert Girdi

Demet Akalın ve Alişan’ın programının final yapmasıyla birlikte Demet Akalın Seda Sayan’ı sosyal medya Hesabından takibi bırakmış ve hesabını da engellemişti. Seda Sayan bu iddialara sert bir karşılık verdi ve Demet Akalın ile Alişan’ın programının bitmesiyle bir ilgisi olmadığını belirterek Demet Akalın’a cevap verdi. Seda Sayan “Tv ile yapılan anlaşmanız bitmiş bir hafta önce. Sorduğumda sorun yok, anlaşabilirsin mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti” ifadelerini kullandı. Taraflar arasında çekilen kılıçlar sert şekilde inerken magazin basınında Seda Sayan’ın daha önce de Onur Büyüktopçu’nun yerine program sunucusu olduğu belirtildi.

Demet Akalından Anında Karşılık Geldi

Demet Akalın ile Seda Sayan arasında gerçekleşen ve sosyal medya üzerinden yapılan bu tartışmalar sonrası ortalık durulacak derken Demet Akalın tarafından yine sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapıldı ve Seda Sayan’a karşılık verildi. Demet Akalın verdiği karşılıkta “seni sever sayarız. 21 Mayıs’ta sakın inanmayın abuk subuk haberlere ben canlı yayın yapamam çocuklar diye mesaj attın. Ben de sıkıntı yok dedim. Cuma program bitişi ekiple ağlarken, ben başlıyorum, diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Bunu sen daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni senle yanak yanağa göremezler. Bilgine” ifadelerini kullandı. Bu mesaj üzerine henüz Seda Sayan’dan bir açıklama ya da cevap gelmedi ancak bu gerginlik bir süre daha sürer gibi görünüyor.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar