Özcan Deniz ve Feyza Aktan yeniden evleniyor!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan yeniden evleniyor!
Geçtiğimiz sene Feyza Aktan'dan boşanan Özcan Deniz, karantina günlerini birlikte geçirdiği eski eşiyle yeniden evlenmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl boşanarak evliliklerini sonlandıran Özcan Deniz - Feyza Aktan çifti, yeniden evlenmeye hazırlanıyor. Bir yılı aşkın bir süre evli kaldıktan sonra karantina günlerinde birlikte yaşamaya devam etmeleri bir hayli konuşulmuştu. Karantina günlerinde evde bilim kurgu filmi çektiğini sosyal medyadan duyuran Özcan Deniz, filmde eski eşi Feyza Aktan'a da rol vermişti. Geride bıraktığımız günlerde çiftin evliliğiyle alakalı sürpriz bir gelişme yaşandı.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a ikinci kez evlilik teklifi

Karantina günleri Özcan Deniz - Feyza Aktan çiftine yaramış olacak ki, geçen 2 ay sonucunda evlenmeye karar verdiler. 30 Nisan akşamı oğulları Kuzey'in ikinci doğum gününü kutladıkları sırada Özcan Deniz, Feyza Aktan'a bir kez daha evlilik teklifinde bulundu. Feyza Aktan'ın bu evlilik teklifine verdiği cevap ise tekrar "Evet" oldu. 

Özcan Deniz - Feyza Aktan çifti, birlikteliklerine başladıkları tarihten itibaren magazin gündeminden düşmüyor. 2016 yılında birlikteliklerine başlayan çift, aralarındaki 20 yaşlık fark nedeniyle oldukça konuşulmuştu. 8 Mart 2018 tarihinde evlendiler, 30 Nisan 2018 tarihinde ise evliliklerinden bir erkek çocuk sahibi oldular. Oğullarına Kuzey ismini verdiler. Evlilikleri 15 ay devam etti ve 26 Haziran 2019 tarihinde tek celsede boşandılar. Mahkeme sonucunda Özcan Deniz eski eşine 12.500 TL nafaka, 2 ev ve bir araba verdi. İddialara göre çiftin boşanma sebebi Özcan Deniz'in Feyza Aktan'dan Aslı Enver gibi görünmesini istemesiydi. Aslı Enver'in dizide giydiği siyah bir elbiseyi daha sonra Feyza Aktan'ın giymesi ve Feyza Aktan'ın, saçlarını aynı Aslı Enver gibi kestirmesi iddiaları güçlendiren şeylerdi. Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra Özcan Deniz, rol arkadaşına "Her zaman yanındayım" şeklinde bir mesaj göndermişti. Bunların yanı sıra İsrail'de hayranlarıyla buluşan Özcan Deniz, çağrılmamasına karşın Aslı Enver'i de yanında götürmüştü. Tüm bunlara rağmen iddialar asla doğrulanamadı. Buna karşın boşandıktan bir ay sonra Bodrum'da el ele görüntülendiler. Boşanmaları nedeniyle Instagram'da birlikte çekindikleri fotoğrafları kaldırmamaları da dikkat çekiciydi. Koronavirüs sonrası eski evli çift, oğullarıyla birlikte aynı evde yaşamaya başlamış ve herkesin aklını karıştırmıştı.

04-05-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar