Ünlü Sanatçı Mine Koşan’dan Kötü Haber

Ünlü Sanatçı Mine Koşan’dan Kötü Haber
Ünlü şarkıcı Mine Koşan’dan sevenlerine kötü haber geldi. 4 Aralıkta vereceği konserle sevenleriyle buluşacak olan ünlü isme zatürre başlangıcı teşhisi kondu.

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve seslendirdiği şarkılarla pek çok insanın beğenisi kazanan ve gönlünde taht kuran Mine Koşan’ın sağlığı ile ilgili ne yazık ki kötü bir haber magazin basını ve sosyal medyaya yansıdı.  Ünlü şarkıcı tarafından da sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımla doğrulanan bu habere göre ünlü isim Mine Koşan’a zatürre başlangıcı teşhisi kondu ve ünlü isim bu sebeple 4 Aralık’ta yapacağı konseri ertelemek zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı son günlerde yaşadığı aşırı baş ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle doktora başvurdu. Burada yapılan muayene ve kontroller sonunda ünlü isme zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Bunun üzerine ünlü isim sevenleriyle buluşacağı konserleri ertelemek zorunda kaldı.

Konserleri Ertelendi

Ünlü şarkıcı Mine Koşan son zamanlarda aşırı baş ağrısı ve nefes darlığı çekmeye başladı. 4 Aralıkta sevenleriyle buluşacak olan ve konsere hazırlanan Mine Koşan yaşadığı sorunlar sebebiyle doktora başvurdu. Yapılan kontroller sonunda ünlü isme zatürre başlangıcı teşhisi kondu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “2 – 3 gündür yaşadığım şiddetli baş ağrısı, nefes darlığı nedeniyle doktoruma başvurdum. Çok şükür PCR testim negatif çıktı. Zatürre başlangıcı teşhisi konuldu. Evde tedavim devam ediyor ve dinleniyorum. 4 Aralık Cumartesi günkü programımı doktorumun da izin vermemesi ve biraz daha dinlenmem gerektiği dolayısıyla siz kıymetli gönül dostlarımdan özür dileyerek ertelemek mecburiyetinde kaldım. Sağlık her şeyden mühim. Affınıza sığınıyorum. Tespit edilen yeni tarihte görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Mine Koşan Kimdir?

Müzik dünyasının önde gelen simlerinden Mine Koşan sahne adlı Armina Koşaryan 17 Aralık 1958 yılında Mısır’da dünyaya gelmiştir. Henüz 7 yaşında müziğe başlayan ünlü isim bugüne kadar pek çok albüme imza atmış ve pek çok eseri seslendirmiştir. Mine Koşan 13 yaşında Yağmur adlı şarkısı ile tanınmaya başlanmış, 1974 yılında Dert Bende adlı şarkıyla zirveye çıkmış ve 1975 yılında Kara Vicdanlı şarkısıyla gönüllerde yer edinmiştir. Müzik severlerin gönlünde yer edinen ünlü isim Mine Koşan aynı zamanda bazı sinema filmlerinde şarkılar seslendirmiş bazı filmlerde de rol almıştır.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar