Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan görüntülerle ilgili açıklama geldi

Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan görüntülerle ilgili açıklama geldi
Ünlü oyuncu Özcan Deniz'le eski eşi Feyza Aktan arasındaki polemik devam ediyor. Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan görüntülerle ilgili açıklama geldi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen Feyza Aktan'ın Özcan Deniz'i darp ettiği görüntüler herkesi şoke etmişti. Özcan Deniz'e tokat atan Feyza Aktan'dan görüntülerle ilgili açıklama geldi. Feyza Aktan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak görüntüler hakkında açıklama yapacağını belirtti. Özcan Deniz'e yönelik yaptığı hareketten pişman olmadığını ima eden Feyza Aktan asla taviz vermeyeceğini söyledi. Feyza Aktan medyaya yansıyan görüntülerde Özcan Deniz'e önce tokat atıyor ve ardından üzerindeki tişörtünü parçalıyordu.

Özcan Deniz velayet davası açmıştı

Özcan Deniz ve iki yıl önce boşandığı Feyza Aktan arasındaki gerilim devam ediyor. Çocuklarının velayet davası görülen Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın bir birlerine yönelik suçlamaları da devam ediyor. Velayet davası geçen günlerde ortaya atılan yeni iddialar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Dava devam ederken olaylı bir şekilde boşanan Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasındaki çekişme de artıyor. Çocuğunun velayetini Feyza Aktan'dan almak isteyen Özcan Deniz dava açmış ve davaya gizlilik kararı konulmuştu. Ortaya çıkan darp görüntüleri ise gözleri yeniden Feyza Aktan ve Özcan Deniz'e çevirdi.

Özcan Deniz'in darp edildiği görüntülere Feyza Aktan'dan açıklama

Özcan Deniz'le 2018'de evlenen Feyza Aktan bir çocuk sahibi olduktan sonra olaylı bir şekilde boşanmıştı. Magazin dünyasının da yakından takip ettiği olaylı boşanma sürecinin ardından şimdi de velayet davasıyla ilgili olay görüntüler medyaya yansıdı. Feyza Aktan görüntülerde kapısına oğlunu görmek için gelen Özcan Deniz'i darp ediyor. Sosyal medyada gün boyu konuşulan görüntülerin ardından Feyza Aktan bir paylaşım yaptı. Aktan, "Uzun süredir zorlu bir süreçten geçiyorum. Medyaya servis edilen görüntülerde yaşananlardan hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu. Yaşadığım süreçlerle ilgili yakın bir zamanda açıklama yapacağım. Sevgiler" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz de geçen günlerde oğlunun fotoğrafını paylaşarak sosyal medya hesabından oğluna seslenmişti; "Sen evlatsın… Kişilik hakları olan bir bireysin. Kimsenin şöhret basamağı, deney tahtası, hırs ve çıkar kapısı ve en önemlisi kredi kartı değilsin. Senin küçük bedeninin arkasına sığınıp bunları yapan herkes, kimliği ne olursa olsun bize akıttıkları her damla gözyaşımızın hesabını yargı karşısında verecekler canım oğlum. Bastığın toprağa, aldığın nefese kurban olacak güçlü bir baban var senin."

23-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar