Ünlü Oyuncu Berk Oktay’ın Acı Günü

Ünlü Oyuncu Berk Oktay’ın Acı Günü
Yasak Elma’da Çağatay karakterini canlandıran ünlü isim Berk Oktay anneannesini kaybetti. Ünlü isim bu acıyı sevenleriyle paylaştı.

Son iki sezondur Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma’da Çağatay karakterini canlandıran ünlü oyuncu Berk Oktay bu sezonda Yasak Elma’da yine başarılı bir performans sergiliyor. Adı zaman zaman magazin basınında da çıkan ünlü oyuncu bugün hayatındaki zor günlerden birini daha yaşadı. Ünlü isim bugün en yakınlarından birini, anneannesini kaybetti. Ünlü isim bu acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine duyurdu. Ünlü isim anneannesinin bu acı kaybıyla derin bir üzüntü içine girerken bu acı kaybın usta oyuncuyu oldukça etkilediği öğrenildi. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda anneannesiyle çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin bu kaybının ardından pek çok seveni ünlü isme başsağlığı mesajlarıyla destek verdi.

Anneannesini Kaybetti

Şu sıralar yasak elma’da Çağatay Kuyucu karakterini canlandıran başarılı oyuncu Berk Oktay bugün anneannesini kaybetti. Evli olduğu Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir şekilde boşanan ve bu boşanma öncesi ve sonrasında magazin basınında sık sık gündem olan ünlü isim şu sıralar Yıldız Çağrı Atiksoy ile bir aşk yaşıyor. Hayatında mutlu günler yaşayan ünlü isim ne yazık ki anneannesini kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Usta isim anneannesini kaybetmenin acısını sevenleriyle paylaştı ve onlardan dua istedi. Aynı zamanda paylaşımında tavsiyelerde bulunan ünlü oyuncuya sevenleri ve takipçilerinden büyük destek geldi.

Ünlü İsim Dua İstedi

Anneannesini kaybeden ve bu büyük acıyla sarsılan ünlü isim Berk Oktay bu acıyı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda da hissettirdi. Ünlü isim anneannesini kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından iki paylaşım yaptı. Berk Oktay paylaşımında “canım anneannem Hakk’ın rahmetine kavuştu. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı. Ardından paylaştığı ikinci paylaşımında ünlü isim herkese tavsiyede bulundu ve “atanızın, anne – babanızın değerini yaşarken bilin. Dualarını alın. Yalan dünyadan göçenlere selam olsun” ifadelerini kullandı. Ünlü isim her iki paylaşımında da anneannesiyle çekilmiş eski bir fotoğrafını kullandı. Bu mesajlara pek çok ünlü isimden destek mesajı yağdı. Ünlü isme destek verenler arasında Aşkım Kapışmak, Derya Şensoy, Melisa Doğu ve Bülent İşbilen gibi isimler yer aldı. Biz de ünlü ismin anneannesine Allah’tan rahmet ve Berk Oktay ve diğer yakınlarına sabırlar diliyoruz.

23-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar