Özcan Deniz'e velayet şoku

Özcan Deniz'e velayet şoku
Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında süren velayet davasında karar çıktı. Özcan Deniz'in Feyza Aktan'a açtığı davadaki karar Özcan Deniz aleyhine oldu.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki çekişme sık sık magazin gündemine geliyor. Özcan Deniz Feyza Aktan'a velayet davası açmıştı. Söz konusu davanın son duruşması dün yapıldı. Özcan Deniz'e velayet şoku yaşatan davayı Feyza Aktan kazandı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında yaşanan velayet davasında sona gelindi. Özcan Deniz çocuğunun velayetini almak için açtığı davayı kaybetti. Deniz ve Aktan çifti 2019 yılıda boşanmıştı. Özcan Deniz 3 yaşındaki çocuğunun velayetini almak için dava açmıştı ve sık sık bu dava ile ilgili haberler gündeme geliyordu.

Özcan Deniz'den adliye koridorunda dua

Magazin dünyasında çok konuşulan davalardan biri olan Feyza Aktan ile Özcan Deniz'in velayet davasında sevinen taraf Feyza Aktan oldu. İstanbul 17. Aile Mahkemsi'nde görülen dünkü duruşmada karar çıktı. Ünlü çiftin adliye koridorlarındaki görüntüleri de günün en çok konuşulanları arasındaydı. Duruşma başlamadan önce Özcan Deniz'in koridorda dua ettiği görüntüler de dikkat çekmişti. Ayrıca Deniz'in duruşmaya korumalarıyla gelmesi de gözlerden kaçmadı. Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in avukatlarıyla birlikte katıldıkları duruşmaya Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz de katıldı. Gizliklik kararı alınan duruşmaya basın mensupları alınmadı. Bu nedenle Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in sadece mahkeme koridorundaki görüntüleri verilebildi.

Özcan Deniz'in hakları yeniden düzenlendi

Feyza Aktan ve Özcan Deniz'in velayet davasından karar çıktı. Kararda çocuğun velayeti annesi Feyza Aktan'da kalırken Özcan Deniz'in çocuk üzerindeki haklarında düzenleme yapıldı. Duruşma sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Feyza Aktan derin bir nefes almaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Aktan, "Bir buçuk yılın ardından aslında bir sinir boşalması yaşadım. Hala da kararın farkında değilim, gerçekten bittiğine inanamıyorum. Derin bir nefes almaya ihtiyacım var, o yüzden çok teşekkür ederim" dedi.

Özcan Deniz: Oğlumla görüşme günlerim artırıldı

Duruşma sonrası Özcan Deniz'e de düşünceleri soruldu. Özcan Deniz karar hakkında şunları söyledi; "Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği gibi hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı. Oğlumun üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Oğlumun velayetiyle ilgili verilen kararı hala okumadım, anlayamadım. İçeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca daha net anlayacağım. Ne karar verildiğiyle ilgili hala net bir bilgim yok."

25-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar