Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı!

Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı!
Seyirciyi heyecanlandıran Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor. Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ı buluşturan Son Nefesime Kadar dizisinde kimler var?

Ekrana gelmeye hazırlanan Son Nefesime Kadar dizisi merakla beklenirken oyuncu kadrosu da heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın yeni projesi Son Nefesime Kadar için hazırlıklar devam ediyor. Nurgül Yeşilçay başrolü Son Nefesime Kadar dizisinde Emre Kınay'la paylaşacak. Nurgül Yeşilçay'ın Fox Tv'de yayınlanan Kefaret dizisinden sonra yeni projesi Son Nefesime Kadar oldu. Sevilen oyuncunun rol alacağı dizide Emre Kınay, Begüm Birgören gibi çok sayıda güçlü isim yer alıyor.

Son Nefesime Kadar Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay'ı buluşturdu

Yeni proje Son Nefesime Kadar dizisinde ünlü birçok isim bir araya geliyor. Pastel Film imzası taşıyan yeni proje Son Nefesime Kadar polisiye- dram türünde bir yapım olarak ekrana gelecek. Hazırlıkları devam eden Son Nefesime Kadar ekibi, önümüzdeki hafta sete çıkmaya planlıyor. Son Nefesime Kadar dizisinin senaryosu Hatice Meryem tarafından yazılırken yönetmen koltuğunda ise Deniz Dikilitaş oturacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Kefaret dizisinden sonra bir tiyatro oyunu ile seyircile buluşan Nurgül Yeşilçay 2022 yılında da kendinden Son Nefesime Kadar dizisi ile söz ettirecek. Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay yeni bir proje ile birlikte ekranda olacaklar.

Son Nefesime Kadar dizisinde hangi oyuncular var?

Ünlü isimleri buluşturan Son Nefesime Kadar oyuncu kadrosunda ekranın sevilen yüzleri yer alıyor. Son Nefesime Kadar dizisi 2022'de seyirciyle buluşmaya hazırlanırken güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Nurgül Yeşilçay, Begüm Birgören, Ertan Saban, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı, Rojda Demirer, Türkü Su Demirel, Taha Baran Özbek, Ahmet Saraçoğlu, Bedir Bedir, Süreyya Güzel, Bülent Alkış ve İpek Filiz Yazıcı isimleri yer alıyor. Fox Tv'de yayınlanacak yeni dizi Son Nefesime Kadar oldukça iddialı isimlerle sezona başlayacak. Yeni yılın ilk projelerinden olacak Son Nefesime Kadar poliseye dizi olarak ekrana gelecek.

25-12-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar