Özcan Deniz’in Kız Kardeşinden Sert Sözler

Özcan Deniz’in Kız Kardeşinden Sert Sözler
Son günlerin en çok konuşulan magazin konularından Özcan Deniz ve eski eşi Feyza aktan arasındaki tartışmaya Deniz’in kız kardeşi de dahil oldu!

Son günlerde magazin basınında ve sosyal medyada Özcan Deniz hakkında hemen her gün bir haber yayınlanıyor. Kimi Cuma akşamı başlayacak yeni dizisi kimi ise son günlerde sıkça konuşulan eski eşine şiddet konusuyla ilgili. Ünlü isim Özcan Deniz’in boşandığı eski eşi Feyza Aktan’ın iddiaları üzerine önce Özcan Deniz bir açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı. Şimdi ise Feyza Aktan’ın iddialarına Özcan Deniz’in kız kardeşi Sibel Semerci cevap verdi. Ancak bu sefer sözler daha sertti. Özcan Deniz’in kardeşi Sibel Semerci’nin Feyza Aktan hakkındaki o sert sözlerine Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan’dan cevap geldi. İşte Özcan Deniz'in kız kardeşinin sert sözleri ve Feyza Aktan'ın buna cevabı!

Sibel Semerci’den Sert Sözler!

Son günlerin en çok konuşulan konularından Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasındaki tartışmaya Özcan Deniz’in kız kardeşi de dahil oldu. Sibel Semerci sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda Sibel Semerci “anne olmak sadece doğurmak mıdır? Belki bilmeyenler bir şey öğrenir” ifadelerini kullanarak paylaşımındaki ifadelere şu şekilde devam etti. “içki, kahve, sigara olmazsa olmazın. Bir gece sızıp kaldın. Koca evin yarısı açık unuttuğun elektrik sobası yüzünden yandı. Küçücük çocuk ölümle burun buruna geldi. Çocuğunun saçlarını sarartıcı kimyasal kullanarak boyadın. Bebek saçları turuncu oldu. Çocuğun kilo gelişimi yaşıtlarının gerisinde. Çünkü onu sadece bisküvi, cips, çikolata, sakızla besliyorsun. Anne olmak sadece doğurmak mıdır?” ifadelerini kullandı.

Feyza Aktan Cevap Verdi!

Sibel Semerci’nin kendisi hakkında yaptı açıklamalara sosyal medya hesabından cevap veren Feyza Aktan şu ifadelere yer verdi. “üç yıldır her ay düzenli gidilen doktor kontrolüne gerçekten önemseyip gelselerdi süreçten haberdar olurlardı. Beklediğim süreci yaşıyorum. Küçük bir çocuğun anneden velayetinin alınması tartışmasız zalimce ve bu imajı yıkmak için ancak beni kötü ve yetersiz bir anne gibi göstermekle başarılabilir. Günlerdir anneliğimle ilgili atılan bu iftiraları hazmetmesi güç. Şu an bunu açıklamak zorunda kalmam daha da güç. Tüm iftiralarla ilgili hukuki süreçleri başlattım. Beni zan altında bıraktıkları her şeyi yargı önünde ispatlamakla mükelleftirler” ifadelerini kullandı.

26-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar