Salı reyting sonuçları belli oldu! 26 Ocak Salı reytinglerinde kim birinci?

Salı reyting sonuçları belli oldu! 26 Ocak Salı reytinglerinde kim birinci?
Masumlar Apartmanı, EDHO, Baraj, Hekimoğlu gibi iddialı dizilerin ekrana geldiği 26 Ocak Salı reyting sonuçları belli oldu.

Salı reyting sonuçları belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı, Baraj, Hekimoğlu dizilerinin yeni bölümleriyle ekrana geldiği 26 Ocak Salı günü en çok izlenen yapım hangisi oldu?

Geçen hafta Masumlar Apartmanı dizisinin birinciliğiyle sonuçlanan reyting sonuçlarında bu hafta bir değişiklik yaşandı mı? Atv'nin iddialı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta birinci sırada yer aldı mı? Özellikle Total kategorisinde kötü sonuçlar elde eden Kanal D dizisi Hekimoğlu bu hafta günü hangi sırada tamamlayabildi? İşte izleyicinin merakla beklediği salı reytingleri..

Salı reyting sonuçları belli oldu! 26 Ocak Salı günü hangi dizi daha çok izlendi?

TOTAL İZLENME SIRALAMASI

Total kategorisinde dün izleyicinin tercihi TRT 1'de yayınlanan 'Masumlar Apartmanı' dizisinden yana oldu. Geçen hafta da en çok izlenen dizi olmayı başaran 'Masumlar Apatmanı' bu haftada listenin birinci sırasında yer aldı.

Atv'nin en çok izlenen dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ise geçen hafta olduğu gibi zirveye çok yaklaşsa da birinci sırada yer alamadı. Dizi listenin ikinci sırasında kendine yer buldu.

Günün diğer iddialı dizisi 'Baraj' ise geçen hafta aldığı izlenme oranlarına yakın bir grafik izleyerek listenin dördüncü sırasında yer alan yapım oldu.

Özellikle Total kategorisinde kötü sonuçlar elde eden 'Hekimoğlu' bu hafta da ilk 10'da yer alamadı.

AB İZLENME SIRALAMASI

AB kategorisinde ilk iki değişmedi. 'Masumlar Apartmanı' birinci, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi ise ikinci sırada günü tamamladı. Böylece iki dizi de geçen haftaki sıralamalarını korumuş oldu.

Total kategorisinde ilk 10'a haftalardır girmeyi başaramayan 'Hekimoğlu' dizisi AB'de seviliyor. Dizi listenin altıncı sırasında yer alarak reyting mücadelesinde bende varım dedi.

Günün diğer dizisi 'Baraj' ise total'de yakaladığı başarıyı AB'de sürdüremedi. Listenin sekizinci sırasında yer alan dizi günün diğer dizilerinin altında kaldı.

NOT: Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralaması yayınlanması yasaklandığı için sadece ilk 10 sıralamayı paylaşabiliyoruz.

 

27-01-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar