Özcan Deniz'in yeni partneri kim olacak?

Özcan Deniz'in yeni partneri kim olacak?
Özcan Deniz, Star TV'den ekrana gelecek Seni Çok Bekledim dizisindeki partnerini bekliyor. Dizinin kadın başrolü için düşülen isim İrem Helvacıoğlu.

Özcan Deniz, yeni sezona yepyeni bir diziyle merhaba diyecek. Ünlü oyuncunun başrolünü üstlendiği Seni Çok Bekledim dizisinin kadın başrolü henüz belli olmadı. Buna karşın bu rol için ortaya atılan isim çok konuşuldu. Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanıdığımız İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim dizisinin kadın başrolü olabilir.

İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz'in partneri olabilir

Son olarak Star TV'den ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde rol alan ve dizinin bitmesinden bu yana ekranlardan uzak kalan Özcan Deniz, yine Star TV'den ekrana gelecek Seni Çok Bekledim dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili merak edilen pek çok şey var. Bunlardan birisi de başrolde Özcan Deniz'e kimin eşlik edeceği. ATV'den ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteriyle bildiğimiz İrem Helvacıoğlu ismi, bu diziyle birlikte anılıyor. Güzel oyuncunun daha önce Çöp Apartmanı isimli TRT 1 dizisiyle de adı anılmıştı. Henüz kesinlik kazanan bir yok ancak söylentilere göre İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim dizisine katılmaya çok yakın.

Daha önce, Özcan Deniz'in ATV'den ekrana gelmesi planlanan Kral dizisinde rol alacağı kesinleşmişti ancak beklenmedik bir şekilde pandeminin başlamasıyla bu dizi iptal edildi. O dizinin yerine yeni bir dizi hazırlanmaya başladı. Skala Medya imzası taşıyan Seni Çok Bekledim dizisinin sonbahar aylarında Star TV ekranlarında olması planlanıyor. Özcan Deniz, bu projede başrol olmasının yanı sıra projenin tasarımını da üstleniyor. Konusuyla ilgili pek bir şey bilmediğimiz dizinin bir diğer başrolünün Nurgül Yeşilçay olacağı konuşuluyordu ancak bunun altından bir şey çıkmadı. Bakalım başrolde yer alacağı söylenen yeni isim İrem Helvacıoğlu diziye katılacak mı?

İrem Helvacıoğlu kimdir?

2 Şubat 1990 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen İrem Helvacıoğlu, ilerleyen yıllarda Türkiye'ye taşınmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi alan Helvacıoğlu, Behzat Ç. dizisinde ilk kez oyunculuk tecrübesi yaşadı. Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları ve No: 309 dizisinde rol almasının ardından ATV'den ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteriyle popülerlik kazandı. 

30-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar