Özcan Deniz'in yeni projesi belli oldu!

Özcan Deniz'in yeni projesi belli oldu!
İstanbullu Gelin dizisinin başarılı başrol oyuncu Özcan Deniz, yeni projesini açıkladı. İşte yakışıklı oyuncunun yeni projesi.

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in final yapmasının ardından başarılı bir projeye daha son veren yakışıklı oyuncu Özcan Deniz, yeni bir projeye adım attı. Dizide oldukça sevilen bir karaktere rol veren Özcan Deniz, yeni projesini açıkladı. Şimdiise Özcan Deniz'in yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Özcan Deniz'in yeni projesi ne? Özcan Deniz yeni sezonda ekranlarda olacak mı? Özcan Deniz'in merakla beklenen yeni projesi sizlerle...

Geçtiğimiz haftalarda Star tv kanalının başarılı dizisi İstanbullu Gelin'in ekranlara veda etmesi ile birlikte başrol oyuncusu Özcan Deniz'de ekranlara veda etmişti. Daha sonra ise medyada yer alan haberlerde Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan'dan boşanacağı haberlerini öğrenmiştik. Özcan Deniz ise, sosyal medyada babalar gününde yaptığı paylaşımda oğlunu göremediğini ve eşi Feyza Aktan'ın annelik görevini yerine getiremediğini dile getirmişti. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Özcan Deniz herkes tarafından büyük ilgi toplamıştı.

Ardından yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağı merak edilen ünlü oyuncu Özcan Deniz'in instagram sayfasında yaptığı paylaşım herkesi sevindirdi. Yenisezonda yeni projesini açıklayan Özcan Deniz, bu yıl boyunca sadece müzik ile ilgileneceğini açıkladı. Yanı sıra albüm çalışmalarının devam ettiğini ve Kıbrıs'ta sahne alacağını tarihleri belirtti.

Özcan Deniz sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu açıklamalara yer verdi; 'Güzel bir albüm çıkacak inşallah bir kaç tane gerçekten heyecanlandıracak şarkılar var. Onlarla ilgili stüdyodan geliyoruz. Bu ayın 29’unda cumartesi günü Kıbrıs Elexsushotel’deyiz. Girne’de. Önümüzdeki ayın 13’ü ve 7 Eylül’de de oradayız. Onun dışında albümümüzü hazırlıyoruz. Şimdilik bu kadar havadisler'

Sosyal medyada yapılan paylaşımdan anladığımız üzere Özcan Deniz, önümüzdeki günlerde yepyeni bir projeye imza atacak ve yeni albümleri ile karşımızda olacak.

Özcan Deniz kimdir?

19 Mayıs 1972 yılında dünyaya gelen Özcan Deniz, Ankara doğumludur. İlk albümünü 1992 yılında piyasaya süren başarılı isim Özcan Deniz, ilk sinema filmini ise 1994 yılında 'Ona Sevdiğimi Söyle' projesinde oynamıştır. Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Bir Zamanlar Osmanlı gibi başarılı dizilerde rol alan Özcan Deniz, bir çok başarılı filmde de rol almıştır.

25-06-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler