Survivor'da kim elendi? (24 Haziran Pazartesi)

Survivor'da kim elendi? (24 Haziran Pazartesi)
Acun Medya'nın gözde programı Survivor Türkiye-Yunanistan finale doğru tüm heyecanıyla devam ediyor. Peki Survivor'da bu akşam hangi yarışmacı hangi adaya veda etti?

Acun Medya yapımcılığında TV 8 ekranlarında yayınlanan ve her yıl merakla beklenen yarışma programı Survivor, bu sezon Türkiye-Yunanistan mücadelesiyle ekranlara geliyor. Yarışmanın iki farklı ülkeyi karşı karşıya getiren formatı daha önce 2006 yılında Panama'da yapılmıştı. Şampiyon ise 2011'de bir motorsiklet kazasında hayatını kaybeden Derya Durmuşlar olmuştu. Bu sene ise yarışma daha sonraları Siyah Takım-Beyaz Takım olarak devam etti. Reytingleri geçtiğimiz senelere göre daha düşük seyretse de kitlesi tarafından merakla izlenen Survivor Türkiye-Yunanistan'da birçok favori isim finale doğru tüm heyecanıyla yarışmaya devam ediyor. Peki Survivor'da bu akşam hangi yarışmacı adaya veda etti?

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Bu akşam (24 Haziran Pazartesi) yapılan dokunulmazlık mücadelesinde bayrak yarışının sonucunda kazanan beyaz takım oldu. Beyaz takımdan Afroditi ve Nikos, siyah takımdan ise Katerina finale ismini yazdıran isimler oldu. Siyah takımın ada konseyini izlediğimiz bu bölümde eleme adayları Panagiotis ve Dimitra oldu. Daha önce yapılan toplu SMS'ler sonucuna bakılarak Yunan yarışmacı Panagiotis Konstantinidis Survivor adasına ve finale gitme hayallerine veda etti. 

PANAGİOTİS KONSTANTİNİDİS KİMDİR?

24 yaşındaki Yunan yarışmacı Panagiotis Konstantinidis Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaşamaktadır. Beslenme uzmanı olan Panagiotis profosyonel atletlere çalışıyor ve sporla yakından ilgili olup dövüş sanatlarıyla ilgileniyor. Karete dalında başarıları olan yarışmacı Balkan Şampiyonasında yarışarak altın madalyaya layık görülmüştür. Bu sene Survivor Türkiye-Yunanistan 2019 mücadelesine katılan ve favori isimlerden olan Panagiotis yarıştığı sürede 258 oyunda oynamış ve 127 galibiyete karşı 131 mağlubiyet almıştır. İstatistik olarak yüzdelik başarısı ise %49.32 dir. 

24-06-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar