Özge Gürel yeniden ekranlara gelme hazırlığında!

Özge Gürel yeniden ekranlara gelme hazırlığında!
Başarılı oyuncu Özge Gürel ekranlara tekrardan dönme hazırlığında. Usta oyuncu Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'ın Med Yapım ile anlaşmasının ardından ilk yapım olan Dolunay için Özge Gürel başrol oyuncu seçildi.

Usta oyuncu Türkan Şoray'ın kızı Yağmu Ünal 2015 yılında Uzaklarda Arama adlı filmin yapımcılığını yapmıştı. Bunun yanı sıra Türkan Şoray'da bu sinema filminin yönetmen koltuğunda oturuyordu. İlk deneyiminin ardından bu sektörü seven Yağmur Ünal'ın önüne kimse geçemedi. Ve 2016 yılının sonlarında da Med Yapım ile ortak bir yapım şirketi kurdu. Birlikte kurulan yapım şirketinin ilk ürünü ise Dolunay adlım dizi oldu. Yapım Şirketi bu ilk ürünlerini de Star Tv'ye sattılar. Star Tv ekranlarında sizlerle buluşacak dizinin ayrıntıları gelmeye devam ediyor...

DOLUNAY'IN BAŞROL OYUNCUSU, ÖZGE GÜREL OLDU

Bu yaz sezonunda ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin kadrosu yavaş yavaş belirlenmeye başladı. Büyük ilgi görmesi beklenen dizinin kadın başrol oyuncusu güzel oyuncu Özge Gürel oldu. Erkek başrol oyuncusu ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hangimiz Sevmedik adlı dizide büyük başarı göstermiş olan oyuncu Can Yaman oldu. Diziyi yönetecek isim de İlişki Durumu:Evli, Baba Candır ve Galip Derviş gibi dizilerden alışkın olduğumuz isim Çağrı Bayrak oldu. Diziyi canlitv üzerinden de izleyebilirsiniz..

11-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar