Özge Özacar’dan yeni reklam anlaşması

Özge Özacar’dan yeni reklam anlaşması
Genç oyuncu önce Kısmet dizisinin başrolünü Cem Gelinoğlu ile paylaşan Özacar ardından gelen reklam tekliflerinden kendisi için en uygun olanın tercih etti.

Özge Özacar kimdir? Bursa Bülbülü filminde kimin ile oynadı? Genç oyuncu hangi markanın reklam yüzü oldu? Kısmet dizisinin başrolünü kimin ile paylaştı? Kısmet dizisinin yönetmeni ve senaristi kim? Özge Özacar ile ilgili merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ….

Özge Özacar’dan yeni reklam anlaşması

Başrolünde Ata Demirer’in oynadığı Bursa Bülbülü’ndekü başarılı performansı ile göz dolduran Özge Özacar reklamcıların yeni gözdesi.Yaz dizilerinin önde gelenlerinden olan Kısmet dizisinin başrolünde de yer alan güzel oyuncu Cannes Film Festivali’nde de yer alarak yıldızını parlatmıştı.

Önümüzdeki günlerde reklam filmi ekranlarda

Ayakkabı Dünyası Provog markasının reklam teklifine hayır diyemeyen Özge Özacar marka ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Duruma göre sözleşmesi uzatılacak olan Özacar’ın bu yüzden oldukça dkkatli olması bekleniyor. Bursa Bülbülü ile geniş kitlelerce tanınan genç oyuncu önce Kısmet dizisinin başrolünü Cem Gelinoğlu ile paylaşan Özacar ardından gelen reklam tekliflerinden kendisi için en uygun olanın tercih etti. Çekimleri başarı ile gerçekleşen reklam filminin önümüzdeki günlerde ekranlarda yer alması bekleniyor.

Kısmet dizisi yapımcısı kim?

Kısmet dizisinin ilk bölümlerde oldukça yüksek seyreden reyting oranları ilerleyen haftalarda maalesef gittikçe geriledi.Fox TV’nin çok umut bağladığı romantik komedi tarzındaki dizi filmin senarist kadrosunda Yusuf Reha Alp ve Mahinur Ergun’dan oluşan bir ekip bulunuyor. 8 bölümü başarı ile geride bırakan Kısmet dizisinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı ve Gül Sarıaltın oturuyor. İlk bölümü 16 Haziran 2023 tarihinde ekranlarda yayınlanan dizinin yapımcı şirketi NTC Medya.

Özge Özacar kimdir?

22 Nisan 1995 İstanbul doğumludur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde eğitimini tamamlayan genç oyuncu Harika Uygur, Merve Taşkan ve Zeynep Günay Tan gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 de yayınlanan Küçük Tatlı Yalancılar dizisi ile yaşadı.Oyunbozan ve Lise Devriyesi gibi dizilerde yer alan güzel oyuncu akrep burcudur. Sevgili Geçmiş dizisinde hayat verdiği Azra karakteri ile dikkatleri üstüne çekti. İngilizce ve Fransızca bilen Özacar 164 cm boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır.

DİZİLERİ

2019 – Sevgili Geçmiş (TV Dizisi), 2019 – Hababam Sınıfı Yeniden (Sinema Filmi), 2017 – Lise Devriyesi (TV Dizisi),

2016 – Oyunbozan (TV Dizisi), 2015 – Küçük Tatlı Yalancılar (TV Dizisi)

16-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler