Kardeşlerim Dizisinin Başrolü Diziye Veda Ediyor

Kardeşlerim Dizisinin Başrolü Diziye Veda Ediyor
Atv’nin üç sezondur cumartesi akşamlarını emanet ettiği dram ve gençlik dizisi Kardeşlerim dördüncü sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarının tam mesai şartlarında devam ettiği dizi ve televizyon sektöründe yeni diziler kadar olmasa da sezon arası veren dizilerde çalışmalarını heyecanlı bir şekilde devam ettiriyor. Atv ekranlarının sevilen ve tam üç sezondur devam eden başarılı dram ve gençlik dizisi Kardeşlerim’de 4. Sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde başladı. Yakında yeni bölümüyle ekrana gelecek dizinin ilk üç sezonu oldukça başarılı geçmiş ve NG Medya imzalı proje aldığı reytinglerle yayınlandığı cumartesi akşamlarının en çok seyredilen ilk iki dizisinden biri olma başarısını göstermişti. Kanalın üç sezondur reytinglerde hep ilk sıralarda yer alan başarılı dizisinin bu sezonu final sezonu olarak düşünülürken dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya hazırlanıyor. Hikaye ve senaryo yazarları tarafından yeni hikayelerin çalışıldığı dizinin yeni karakterleri merakla beklenirken dizide rol alan ve başrol oyuncularından olan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı haberleri dizinin sevenleri arasında adeta şok etkisi yarattı.  

Onur Seyit Yaran Ayrılıyor

NG Medya tarafından hazırlanan ve senaryosunu Gül Abus’un kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Serkan Birinci’nin yer aldığı Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim 4. Sezon hazırlıklarına başladı. Eylül ayının ilk haftasından itibaren yeni bölümlerle seyirci karşısına çıkacak dizinin kadrosunda yer alan başarılı oyunculardan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı haberleri dizi sektörüne bomba gibi düştü. Üç sezondur dizide Doruk karakteri ile seyirci karşısına çıkan başarılı ve genç oyuncunun dizinin 4. Sezonunda yer almayacağı ve dizinin hikayesine veda edeceği iddiaları dizinin seyircisini oldukça üzdü. Üç sezondur dizinin hikayesinde başarılı bir şekilde rol alan genç oyuncunun diziden ayrılmasının dizinin 4. Sezonda final yapacağı iddiasını da güçlendirdi. Öbür taraftan dizinin yeni oyuncularla güçlendirilmesi çalışmaları da NG Medya tarafından devam ettiriliyor.

Kardeşlerim Oyuncuları Kimler?

Atv ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve üç sezondur yayınlanan Kardeşlerim dizisi 4. Sezon için hazırlıklarını devam ettiriyor. Reytingi oldukça iyi olan dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında

-          Celil Nalçakan

-          Cüneyt Mete

-          Ahu Yağtu

-          Fadik Sevin Atasoy

-          Simge Selçuk

-          Su Burcu Yazgı ve

-          Yiğit Koçak yer alıyor. Kardeşlerim dördüncü sezonuyla eylül ayından itibaren yeni bölümlerle Atv ekranlarında cumartesi akşamları seyirciyle buluşacak.

17-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar