Tuğçe Tayfur dünya evine girdi

Tuğçe Tayfur dünya evine girdi
Aslan Kocacığım şarkısını da ekleyen Tuğçe Tayfur “Bunu yapmazsam içimde kalırdıJ” şeklinde nükteli paylaşımını takipçilerine iletti.

Tuğçe Tayfur kimin ile evlendi? Tuğçe Tayfur’un nikahı nerede kıyıldı? Tuğçe Tayfur’un annesi Necla Nazır ve babası Ferdi Tayfur’da nikah törenine katılanlar arasında var mıydı? Son günlerde Tuğçe Tayfur’un gündeme gelmesinin sebebi ne idi? Tuğçe Tayfur sosyal medya paylaşımında ne dedi? Tuğçe Tayfur ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar ....

Tuğçe Tayfur dünya evine girdi

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur Muhammet Aydın ile Sivas’ta dünya evine girdi.  Sosyal medya hesabından nikahtan bir fotoğraf paylaşan Tuğçe Tayfur Aslan Kocacığım şarkısını koyarak dikkatleri üstüne çekti. E- Devlet üzeinde değişen soy ismini de gösteren Tayfur aşk evliliği yaptığını söyleyerek instagram üzerinden peşpeşe sosyal medya paylaşımlarında bulundu. Aslan Kocacığım şarkısını da ekleyen Tuğçe Tayfur “Bunu yapmazsam içimde kalırdıJ” şeklinde nükteli paylaşımını takipçilerine iletti.

Gözler anne ve babasını boşuna aradı

Kızlarının düğününde Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ı gözler boşuna aradı. Çünkü iki ünlü isimde kızlarının nikahına gelmediler. Eski nişanlısı Burak Kalfa ile şantaj, şiddet, tehdit gerekçesi ile davalık olan Tuğçe Tayfur’un Muhammed Aydın ile nikahında oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. "Ciddi bişeler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim kii ciddi bişeler yazamıyorum.” Şeklinde duygularını ifade eden Tuğçe Tayfur yeni soyadını benimsediğini çe çok sevdiğini de mesajının devamında dile getirdi.

Seni çok seviyorum Hubby

İnstagram hesabından evlendiğini duyuran Tuğçe Tayfur "Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah'ın dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi bir kulağımızdan çıktı çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum Hubby. Tuğçe Aydın'a merhaba diyelim canlarım. Allah her isteyene de nasip etsin. Yanımda olduğunuz her gün için teşekkür ederim. Bu arada üstümdeki beyaz elbisenin benim için çok ama çok önemli bir yeri var. Bu elbiseyle annem bir sohbete gitmişti, Allah kelamını peygamberimizin kelamını konuşmuştu, bu yüzden herhangi bir yerden satın alınan bir elbise değil etiket yapamıyorum soranlar için" ifadelerini kullandı.

16-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler