Özge Özder’den Sadakatsiz itirafı Hiç kimse anlamadı

Özge Özder’den Sadakatsiz itirafı Hiç kimse anlamadı
Derya karakterine hayat verdiği Sadakatsiz dizisiyle anlaştıktan sonra hamile olduğunu öğrenen Özge Özder, yapımcı Fatih Aksoy‘un kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi:

Sadakatsiz dizisi final yaptı ancak dizi severler üzerindeki etkisi devam ediyor. Trakya’da çekilen ve bölgenin kültürünü yansıtan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren Özge Özder'den diziyle ilgili itiraf geldi. Hiç kimse anlamadı, diyerek sosyal medyada gündem olan Özge Özder’in vermek istediği mesaj merak konusu oldu. İşte Özge Özder’in gündem olan itirafı haberimizde. Şimdi detaylar.

Özge Özder’den Sadakatsiz itirafı Hiç kimse anlamadı

2 sezon boyunca Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz mayıs ayında final yaptı. Dizide Derya karakterine hayat veren Özge Özder, Hülya Koçyiğit'in sunduğu, 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Yer almaktan keyif aldığı Sadakatsiz dizisiyle ilgili bir itirafta bulunan başarılı oyuncu şunları söyledi: "Ben Sadakatsiz’de oynamayı işi kabul etmiştim. Anlaştıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. Doktorun, 'Sizde kalsın henüz ailelere söylemeyin, ne olur ne olmaz' dediği dönem oldu. Ama beklersem sanki oradan bir şey gizlemiş gibi olacağım."

Bir bebek uğur getirir

Sadakatsiz dizisiyle anlaştıktan sonra hamile olduğunu öğrenen Özge Özder, yapımcı Fatih Aksoy‘un kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi: "Belki yollarını başka bir oyuncu ile devam edecekler. Çok kritik bir şey bu. O yüzden eşimden sonra ilk öğrenen Fatih Bey oldu. O da sağ olsun, çok babacan, çok kucaklayıcı bir insan. 'Ben bebeklerin uğruna çok inanırım. Bir bebek uğur getirir' dedi. 'Pandemi var, ayağımı uzatacağım, dışarı çıkmayacağım' demezsen biz seninle devam etmeyi çok isteriz' dedi."

"Rolde ufak değişiklik yaptık. Beni çok ekonomik kullandılar. Haftada bir ya da iki gün sete gittim.

Doğuma 2 gün kala sette çalıştım

Hamilelik döneminde de mesleğine devam ettiğini gurula belirten Özge Özder süreci şu sözlerle dile getirdi: "Doğuma iki gün kala setteydim. Doğumdan üç hafta sonra da geri döndüm. Fatih Bey'e bir söz verdim. Öyle baklava börek yiyerek, kendine kötü davranarak bir hamilelik geçirme hemen de bize geri dön, bizi zor durumda bırakma' dedi. O bana o imkanı verdi, ben de var gücümle hemen sete geri döndüm. Hiç kimse de bir şey anlamadı"

18-07-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar