Özge Özpirinçci Aile Dizisi ile İlgili İlk Kez Konuştu

Özge Özpirinçci Aile Dizisi ile İlgili İlk Kez Konuştu
Show Tv için hazırlanan ve çekimleri başlayan Aile dizisinin kadrosundan son anda çıkarılan Özge Özpirinçci konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ay Yapım tarafından hazırlıkları tamamlanan ve geçtiğimiz gün İzmir’de çekimleri başlayan Aile dizisi yakında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrolünde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı dizi dram ve aile türünde ele alınıyor. Uzun süren bir cast çalışmasının ardından sete çıkan dizi heyecanla beklenen ve büyük bir iddia içinde olan dizilerden. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un uzun zaman sonra ilk kez yeniden ulusal televizyon kanallarından birinde seyirciyle buluşacağı dizinin hikayesi de oldukça ilginç ve çarpıcı. Castında da birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri olarak daha önce ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile el sıkılmış ancak yapım şirketi olan Ay Yapım son anda ünlü oyuncudan vazgeçerek Serenay Sarıkaya ile çekimlere başlama kararı almıştı. Bu karar sektörde uzun süre konuşulmuş ve değişik iddialar ortaya atılmıştı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken son anda diziden ayrılan Özge Özpirinçci’den herhangi bir açıklama gelmemişti. Dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte ünlü oyuncu bu konuyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi.

Özge Özpirinçci’den Açıklama Geldi

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve çekimlerine başlanılan Aile dizisi yalında seyirciyle buluşacak. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide daha önce rol alacağı ve Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte başrol oynayacağı açıklanan Özge Özpirinçci diziden son anda yapım şirketi Ay Yapım’ın kararıyla ayrılmıştı. Bu konuda uzun süre sessiz kalan oyuncu sonunda konuştu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü isim Enis Arıkan’ın 40. Yaş günü kutlamasına katılan Özge Özpirinçci konuyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Özge Özpirinçci açıklamasında “Proje olması gerektiği gibi oldu. Hayırlısı oldu diyelim. Kısmet bu işler. Ben şimdi yeni senaryoları okuyorum. İnşallah güzel bir şey bulacağım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu daha önce dijital bir kanalda yayınlanan Yakamoz S 245 adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol almıştı. Dizi yine Ay Yapım tarafından hazırlanmıştı.

Aile Dizisi Oyuncuları Kimler?

Ay Yapım tarafından Show Tv için hazırlanan ve çekimlerine başlanılan yeni dizi Aile’de ünlü isimler bir raya geliyor. Ahmet Katıksız’ın yönettiği dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Kıvanç Tatlıtuğ

-          Serenay Sarıkaya

-          Nejat İşler

-          Canan Ergüder

-          Emel Göksu

-          Levent Ülgen gibi ünlü isimler yer alıyor.

05-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar