Fox Tv’den Bir Final Haberi Daha Geldi

Fox Tv’den Bir Final Haberi Daha Geldi
Dizilerini bir tırpan gibi biçen Fox Tv’den bir erken final kararı daha geldi. Kanal İyilik dizisinin 27. Bölümde final yapmasına karar verdi.

Son iki sezondur ekrana getirdiği dizilerden istediği verimi alamayan ve reytingler sebebiyle bu dizilerin final yapmasını isteyen Fox Tv büyük umutlarla yayın akışına koyduğu bir dizinin daha erken final yapmasına karar verdi. Rakipleri karşısında reytinglerde beklediği rakamlara ulaşamayan Fox Tv peş peşe pek çok yeni başlayan dizisini bitirdi. Kanal yönetimi son olarak geçtiğimiz sezon ortasında başlayan ve Medyapım tarafından hazırlanan uyarlama dizi İyilik’in de erken final yapmasına karar verdi. İkinci sezonunda olan ve şu ana kadar 25 bölüm yayınlanan İyilik dizisi yayına başladığı günden beri bir türlü istediği reytinglere ulaşamadı. Kanal yönetimi tarafından geçtiğimiz yaz öncesinde final yapmasına karar verilen ancak son anda bir sezon daha şans verilen dizi yeni sezonda da beklediğini bulamadı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi böylece reyting savaşlarında rakiplerine yenildi. Kanal yönetimi tarafından dizinin 27. Bölümde ekranlara veda etmesine karar verildi.

İyilik Bitiyor

Medyapım tarafından hazırlanan ve ilk olarak 29 Nisan 2022 günü ekrana gelen ve o tarihten itibaren yayında olan İyilik dizisinin erken final yapmasına karar verildi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan İyilik kanal yönetiminin kararı ile 27. Bölümde 13 Ocak akşamı son kez seyirciyle buluşacak. Medyapm’ın yabancı bir dizi olan Show Window: The Queen’s House adlı yapımdan uyarladığı İyilik dizisinin beklenen reytingi alamadığı gerekçesiyle Fox Tv tarafından bitirilmesine karar verildi. Evli bir çiftin hikayesini anlatan ve aldatma üzerine hikayesi yazılan dizinin daha önce 30. Bölümde final yapmasına karar verilmişti. Ancak Fox Tv reytingleri düşük olan dizinin daha fazla yayında kalmasına izin vermeyerek 27. Bölümde final yapmasını istedi. Böylece bir dizi daha reyting sebebiyle ekranlara veda etme kararı aldı.

İyilik Dizisi Oyuncuları Kimler?

Yabancı bir diziden Fox Tv için uyarlanan ve Medyapım tarafından hazırlanan İyilik dizisi kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda

-          Hatice Şendil

-          İsmail Demirci

-          Sera Kutlubey

-          Perihan Savaş gibi ünlü isimler yer alıyor.

05-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler