Özge Özpirinçci'nin yeni projesi belli oldu

Özge Özpirinçci'nin yeni projesi belli oldu
Kadın dizisinden sonra setlere ara veren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkacak. Özge Özpirinçci'nin yeni projesi belli oldu. İşte detaylar…

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci'nin yeni bir dizi projesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. En son Fox Tv'de yayınlanan Kadın dizisindeki performansıyla hatırlanan Özge Özpirinçci yeniden sete döndü. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci birlikte BluTv için hazırlanan bir dizide başrol oynayacak. Diziden gelen fotoğraflarla dikkat çeken iki başarılı oyuncunun yeni dizi projesi merakla beklenmeye başlandı. BluTv'de yayınlanacak dizinin adı ise İlk ve Son.

Özge Özpirinçci ile Salih Bademci aynı projede

Özge Özpirinçci yeniden ekranda olacak. Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle gönüllere dokunan Özge Özpirinçci sette çok yorulduğu için diziden ayrılmıştı. Final yapan Kadın dizisinin ardından bir süre dinlenen Özge Özpirinçci yeni projeler için sete gitmeye başladı. BluTv'nin İlk ve Son dizisi ise Özge Özpirinçci'nin yeni projesi oldu. Özge Özpirinçci bu projede Salih Bademci ile partner olarak yer alıyor. Özlenen oyuncu Özge Özpirinçci'nin yeniden ekranda olması ise sanatçıcının hayranlarını heyecanlandırdı.

Özge Özpirinçci dijital projeyle seyirci karşısına çıkıyor

Ünlü yönetmen Cem Karcı'nın ilk dijital projesi olacak İlk ve Son dizisi için başroller iki başarılı isme verildi. Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin başrolde olduğu İlk ve Son dizisinin çekimleri başladı. Kamera karşısına geçen ikilinin heyecanlı olduğu görülürken eğlenceli bir set ortamında çalıştıkları da dikkatlerden kaçmadı. İlk ve Son dizisinde hayatın ve var olan ilişkilerin tüm gerçekliği ile ekrana yansıyacağı bir aşk hikayesi anlatılacak. Yakında BluTv'de yayınlanmaya başlanacak İlk ve Son merakla bekleniyor.

Özge Özpirinçci kimdir?

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci 1986 İstanbul doğumlu. Özge Özpirinçci oyunculuk hayatına Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri ve Cesaretin Var mı Aşka dizileriyle başladı. Özpirinçci 2008 yılından beri birçok dizi ve film projesinde yer aldı.

Salih Bademci kimdir?

İlk ve Son dizisinde Özge Özpirinçci'yle partner olan Salih Bademci 1984 İzmir doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Bademci, birçok tiyatro, dizi ve film projesinde yer aldı. Bademci, İstanbullu Gelin, Elveda Rumeli gibi dizilerin kadrosunda da yer almıştı.

01-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar