Ünlü Sanatçı Ayşe Mine Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Sanatçı Ayşe Mine Hastaneye Kaldırıldı
Türk sanat Müziğinin ünlü isimlerinden biri olan ve bu güne kadar pek çok esere imza atan 60 yaşındaki Ayşe Mine hastaneye kaldırıldı.

Magazin dünyası ve sanat camiası bugün şok bir haberle sarsıldı. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlere göre Türk sanat Müziğinin usta isimlerinden biri olan ve yıllarca müzik dünyasında yer alan, söylediği şarkılarla sevenlerinin kalbinde yer edinen ve bu güne kadar pek çok albüme ve şarkıya imza atan ünlü şarkıcı Ayşe Mine rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bu son dakika haberi bir anda şarkıcının yakınlarını ve sevenlerini üzerken ünlü ismin sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj ise az da olsa sevenlerinin yüreğine su serpti. Bir anda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Sanat Müziğinin duayen şarkıcılarından olan 60 yaşındaki Ayşe Mine’nin rahatsızlandığı duyan meslektaşları ve sevenleri mesajlarıyla ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

Ayşe Mine Rahatsızlandı

Türk Sanat Müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan ve geçtiğimiz günlerde Star Tv ekranlarında yayınlanan İbo Show programına katılarak sevenlerini mutlu eden ve söylediği şarkılarla her zaman olduğu gibi yine kulakların pasını silen usta isim Ayşe Mine rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ayşe Mine hastaneye yattığını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doktora başvurduğunu belirterek “ufak bir operasyonla biyopsi için parça alındı. Yapılacak bir şey yok. Sonunda ameliyat şart” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımın altına usta ismin pek çok seveni geçmiş olsun mesajlarıyla şarkıcıya destek verdi.

Ayşe Mine Kimdir?

Türk sanat Müziğinin usta isimlerinden biri olan ve 30 Ocak 1961 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Aye Mine ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından sahne hayatına atıldı. Henüz 16 yaşındayken ilk albümünü çıkaran ünlü isim Demek ki Öyle adlı parçayla ünlendi ve sevildi. Sahnelerin aranılan isimlerinden biri olmayı başaran ünlü şarkıcı hayatı boyunca pek çok şarkıya ve albüme imza attı. Ayrıca bazı dizi ve filmlerde de rol alan usta isim son olarak geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show programına katılmış ve sevilen şarkılarını seslendirmişti. Biz de ünlü isme geçirdiği rahatsızlık sebebiyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce eski sağlıklı günlerine dönmesini temenni ediyoruz.

31-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar