Özge Yağız bu kez güldürecek

Özge Yağız bu kez güldürecek
Başarılı oyuncu Özge Yağız bu günlerde çok heyecanlı. Yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan Özge Yağız, diğer projelerinin aksine bu filmde seyirciyi kahkahaya boğacak.

Adını Sen Koy dizisi ile oyunculuğuna başlayan Özge Yağız bu sefer güldürecek. Son olarak yer aldığı Baba dizisiyle yıldızı parlayan genç oyuncunun yeni projesi merak konusu oldu. Seslendirme çalışmalarına ağırlık veren Özge Yağız farklı bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Baba dizisinde hayat verdiği Büşra karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Özge Yağız'ın yeni projesi merak konusu haline geldi. Hayranları merak ediyor ünlü oyuncu Özge Yağız kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır? Özge Yağız’ın son projesi haberimizde. Şimdi detaylar

Özge Yağız bu kez güldürecek

Geçtiğimiz yıl Baba dizisinde hayat verdiği Büşra karakteriyle geniş hayran kitlesi kazanan genç oyuncu Özge Yağız, dizinin final yapmasıyla seslendirme çalışmalarında bulundu. Türk-İran ortak yapımı ‘Yunus Çocuk’ animasyon sinema filminin seslendirme kadrosunda yer alan genç oyuncu duygularını şu sözlerle paylaşmıştı: “İlk defa seslendirme yapmak heyecan vericiydi. Tadı damağımda kaldı”

Komedi filminde oynayacak

Güzel oyuncu Özge Yağız bu günlerde çok heyecanlı. Yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan Özge Yağız, diğer projelerinin aksine bu filmde seyirciyi kahkahaya boğacak. PRT Film imzalı  “Beyaz Eşya” filmi için anlaşma imzalayan oyuncuya komedi filminde Burak Sevinç ve Ferit Aktuğ eşlik edecek. Hakan Eser tarafından yönetilecek komedi filminin içeriği henüz netleşmedi. Mart ayında sete çıkması beklenen Beyaz Eşya filminde Özge Yağız’ın hayat vereceği karakter belli olmadı.  

Özge Yağız Kimdir?

1997 İstanbul doğumlu Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunlarındandır. Okul yıllarından itibaren oyuncu olmayı kafasına koyan Özge Yağız, kariyerine 2017 yapımı “Adını Sen Koy” dizisiyle başladı. Kanal 7 ekranlarında günlük yayınlanan Yemin dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteriyle şöhrete ulaşan Özge Yağız, rol arkadaşı Gökberk Demirci ile nişanlandı. Özge Yağız son olarak Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer’in rol aldığı Baba dizsinde Büşra karakterine hayat vermişti.

Rol Aldığı Yapımlar:

2017 – Adını Sen Koy (Tv dizisi)

2019 – Yemin (Tv dizisi)

2021 – Sol Yanım (Tv dizisi)

2022 – Baba (Tv dizisi)

06-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar