Pascal Nouma ekranlara geri dönüyor!

Pascal Nouma ekranlara geri dönüyor!
26 Mayıs 2017 Cuma akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Şevkat Yerimdar'a başarılı futbolcu Pascal Nouma da dahil oluyor. İşte Şevkat Yerimdar'ın oyuncu kadrosunda yer alan diğer önemli isimler..

Fox Tv ekranları bomba gibi bir dizi için geri sayıma başladı. Başrollerini Başak Parlak, Özgürcan Çevik, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy, Salih Kalyon'un paylaştığı diziye bomba gibi bir isim daha dahil oldu. Büyük patlama yapması beklenilen dizinin tutulup tutulmayacağı merak ediliyor. Yeni dizinin ilk bölümü 26 Mayıs 2017 Cuma günü saat 20.00 sıralarında Fox Tv'de yayınlanacak. Şevkat Yerimdar'ın ilk bölümünü canlitv.com üzerindende izleyebilirsiniz...

PASCAL NOUMA, ŞEVKAT YERİMDAR'DA!

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Şevkat Yerimdar'a en son olarak Survivor yarışmasına katılmış Beşiktaşı futbolcu Pascal Nouma dahil oldu. Pascal Nouma'nın hayranları gelen bu habere çok sevindi. Diziye dahil olan futbolcu Pascal Nouma ise, "Neşeli bir çalışma sonrası, güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İnşallah izleyiciler keyifli saatler geçirirler. Projede yer alan bütün emekçilere, yönetmene, yapım şirketine, böyle bir dizide bana yer verdikleri için çok teşekkür ediyorum" şeklinde bir açıklamada bulundu. Tüm seyirciler büyük bir merakla dizinin başlamasını bekliyor.

Şevkat Yerimdar 1. bölüm fragmanı

 

24-05-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar