Patron Dizisinde Burak Deniz’in Partneri Belli Oldu!

Patron Dizisinde Burak Deniz’in Partneri Belli Oldu!
Eylül Yayın Döneminde Show Tv'de ekranlara gelecek Patron Dizisinin kadın başrol oyuncusu Belli oldu. Dizide Burak Deniz'in partneri Kim olacak? İşte ayrıntılar!

Show Tv Eylül2019 yayın dönemine büyük bir hırs ve titizlikle hazırlanıyor. Kanalın geçen sezon dizilerden yana şansının pek yolunda gitmediği düşünüldüğünde bu titizliğin sebebi gayet iyi anlaşılıyor. Kanal geçen sezonki şanssızlığını bu sene yenerek özellikle yeni başlayacak dizilerinden büyük başarılar elde etmek istiyor. Böyle olunca da kanala dizi projesi geliştiren yapım şirketleri de istim üstünde çalışıyorlar. Oyuncular, senaryo, mekanlar, yönetmen ve bütün başka kalemler tek tek düşünülüyor ve en iyisi yapılmaya çalışılıyor. Kanala proje geliştiren Tims&B’de bütün bu sebeplerden olacak yeni başlayacak dizisi Patron için ince eleyip sık dokuyor ve bu dizinin kendilerini yarı yolda bırakmaması için çok titiz çalışıyor. Yakın zamanda sete inilecek olan Patron Dizisi için tüm çalışmaların bitmek üzere olduğu söyleniyor. En son başrol oyuncusu Burak Deniz’in yanında oynayacak kadın başrol oyuncusuna da karar verildi. İşte Patron dizisinin kadın başrol oyuncusuna ilişkin bilgiler!

Patron Dizisinin Kadın Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Eylül yayın döneminde Show Tv’de ekranlara gelecek olan ve Tims&B tarafından hazırlanan Patron dizisi kanalın iddialı yapımları arasında yer alacak gibi görünüyor. Çalışmaları uzun zaman önce başlayan ve üzerinde titizlikle çalışılan dizinin oyuncu castının büyük bir bölümü tamamlanmış durumda. En son kadın başrol oyuncusu olarak düşünülen Dilan Çiçek Deniz’le anlaşıldığı ve Patron Dizisinde Burak Deniz’e partner olarak Dilan Çiçek Deniz’in seçildiği açıklandı. Bilindiği gibi güzel oyuncu en son Çukur dizisinde iki sezon oynamış ve geçen sezonun sonlarına doğru diziden ayrılmıştı. Yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan patron dizisinde finans uzmanı karakterini canlandıracak olan Burak Deniz’in partnerini oynanacak Dilan Çiçek Deniz’in rolüyle ilgili bir bilgi bulunmuyor. İstanbul, Meksika, Amerika üçgeninde geçecek dizinin bir diğer oyuncusu ise Olgun Şimşek olmuştu.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Dilan Çiçek Deniz 1995 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. 15 yaşında Güneşi annem sanırdım adlı bir şiir kitabı yayımlamıştır. Üniversitede Turizm rehberliği bölümünü okurken karar değiştirerek Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü kazanmış ve bu bölümü okumuştur. Aynı zamanda modellik yapan Dilan Çiçek deniz 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Oyuncu ilk rolünü 2015 yılında tatlı Küçük Yalanalar adlı dizide oynamıştır. Oyuncu daha sonra Güneşin Kızları, Bodrum Masalı ve son olarak da Show Tv’de yayınlanan Çukur dizisinde oynamıştır. Özellikle Çukur dizisindeki başarısı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştır.

25-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar