Ece Uslu ve Emre Kınay Star TV'nin dizisinde buluştu

Ece Uslu ve Emre Kınay Star TV'nin dizisinde buluştu
Ece Uslu ve Emre Kınay, Star TV'den ekrana gelmeye başlayacak yeni dizide başrolleri paylaşacak. İşte ikilinin rol alacağı dizi.

Uzun yıllar önce yine bir dizide rol arkadaşlığı yapan Emre Kınay ve Ece Uslu'nun yeni dizisi belli oldu. İkili gelecek sezon Star TV'den ekranlara gelmeye başlayacak Sevgili Geçmiş dizisinde başrolleri paylaşacak. 

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Ece Uslu, Sevgili Geçmiş dizisiyle ekranlara geri dönüyor. FOX TV'de yayınlanan Dayan Yüreğim dizisinden bu yana kendisini herhangi bir yapımda göremiyorduk. Son dönemde Dayan Yüreğim dizisinin yapımcılarıyla olan anlaşmazlığı ve parasını alamamasıyla gündeme gelen Ece Uslu, 2 yıllık bir aradan sonra yeniden ekranlarda olacak. Başrolde kendisine eşlik edecek kişi de belli oldu. Bu isim Emre Kınay'dan başkası değil. Son olarak FOX TV'den ekrana gelen Vurgun dizisinde rol alan Emre Kınay, geçtiğimiz belediye başkanlığı seçimlerinde İyi Parti'nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı olmuştu. Belediye başkanı seçilmeyen Emre Kınay, ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Tam 14 yıl sonra yolları yine kesişti

Ece Uslu ve Emre Kınay bundan yıllar önce yine bir dizide bir araya gelmişti. İkili 2005 yılında ekranlara gelen Ölümüne Sevdalar dizisinin başrollünde birlikte yer almıştı. Yani tam 14 yıl sonra Emre Kınay ve Ece Uslu yine bir dizi projesine bir araya gelmiş oldu.

Sevgili Geçmiş dizisinin konusu

Star TV'den ekrana gelecek Sevgili Geçmiş dizisinin yapımını Süreç Film üstlenecek. Yönetmen koltuğunda ise  Aydın Bulut oturacak. Sevgili Geçmiş dizisinin konusu da belli oldu. Sevgili Geçmiş dizisinin hikayesi 3 kız kardeşin perspektifinden anlatılacak. Bu 3 kız kardeş hayatlarına tüm sıradanlığıyla devam ederken hiç beklenmedik bir şey yaşanır. Karşılarına hakkında hiçbir şey bilmedikleri bir mektubun çıkmasıyla birlikte olaylar gelişmeye başlayacak.

Sevgili Geçmiş dizisi ne zaman başlayacak?

Star TV'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Sevgili Geçmiş dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Hala oyuncu seçmeleri devam ediyor. Yalnızca Ece Uslu ve Emre Kınay'ın rol alacağını biliyoruz. Çekimlere büyük ihtimalle yaz aylarının sonuna gelmeden başlanacak. Sevgili Geçmiş dizisinin başlama tarihi ise bir sürpriz yaşanmazsa Eylül ayında olacak. Sevgili Geçmiş dizisi bir süre daha merakla beklenmeye devam edecek. 

26-07-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler