Güzel oyuncu Ebru Şahin büyük ödülü kaptı!

Güzel oyuncu Ebru Şahin büyük ödülü kaptı!
Atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai başrol oyuncusu Ebru Şahin, büyük ödülü kaptı. İşte Ebru Şahin'in aldığı büyük ödül...

Ünlü oyuncu Ebru Şahin'in de aralarında bulunduğu Türkiye Lider Marka Ödülleri töreninde birbirinden başarılı oyuncular yer aldı. Özelllikle Atv kanalının öncelikli görüldüğü törende, oyuncu Ebru Şahin' de ödül alan isimler arasındaydı. Peki hangi oyucu hangi ödülü aldı? Ebru Şahin hangi ödülü aldı? Türkiye Lider Marka Ödülleri izle. İşte detaylar.

Atv ekranlarının sezona damga vuran dizileri arasında yer alan Hercai başrol oyuncu Ebru Şahin, düzenlenen ödül gecesinde gözleri kamaştırdı. Dizide Reyyan karakterini canlandıran Ebru Şahin, Türkiye Lider Marka Ödülleri gecesinde ödül alan başarılı isimler arasında yer aldı. Kısa sürede dizideki başarısı ile konuşulmaya başlanan oyuncunun oldukça büyük bir hayran kitlesi kazandı. Bu durumu olmadı farkedilirken oyuncu ödüle layık görüldü. Peki güzel oyuncu Ebru Şahin hangi ödülü almaya hak kazandı. Öykü Serter ve Ufuk Özkan'ın sunumuyla gerçekleştirilen gecede Hande Yener'de şovları ile katılımcıları eğlendirdi. Hande Yener, performansı ile herkesten başarı sağladı.

Türkiye Lider Marka Ödülleri gecesinde güzel oyuncu Ebru Şahin, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Ödül gecesinde kamera karşısında açıklama yapan Ebru Şahin, 'Bu benim ilk ödülüm. Böyle bir ödüle layık görülmek çok onure edici, kısa bir zamanda güzel bir ailenin içine girdim. Dizimizin başarısında ve bizi sevmesinde bu samimiyetimizin etkili olduğunu düşünüyorum' sözlerini sarfetti. Aldığı ödül ile birlikte çekildiği resmi sosyal medya hesabından paylaşan Ebru Şahin, 'Kalbimizle yaptığımız işle takdir görmek... Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için size, bu ödülü almama vesile oldukları için de tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürler' sözlerini kullandı. 

Ayrıca ödül gecesinde yer alan diğer isimlerden birisi de Kimse Bilmez dizisinde yer alan Burak Serdar Şanal'da 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görüldü. 

Ebru Şahin kimdir?

18 Mayıs 1944 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Ebru Şahin, İstanbul doğumludur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Spor Bilim Fakültesi'nde tamamlayan Ebru Şahin, ilk olarak 2016 yılında vizyona giren Kan Parası filmi ile oyunculuk deneyimini yaşamış oldu. Daha sonra Babam sinema filmi ve Savaşçı dizisinde rol almaya başlayan Ebru Şahin, günümüzde ise Hercai dizisinde Reyyan karakterini canlandırmaktadır.

24-07-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler