Patron Dizisi’nin Kadın Başrol Oyuncusu Kim Olacak?

Patron Dizisi’nin Kadın Başrol Oyuncusu Kim Olacak?
Show Tv için hazırlanan ve Eylül'de yayına girmesi planlanan Patron Dizisi'nde çalışmalarda sona gelindi. Peki dizinin başrol oyuncusu kim ve kadın başrol oyuncusu kim olacak?

Zaman durmuyor ve yayıncılık sektörünün şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğu ve ne yazık ki bulamadığı saatler, günler, haftalar gelip geçiyor. Yayıncılar, yapım şirketleri eylül yayın döneminin başlamasına az bir zaman kala yayıncı kanallarla anlaşmaya vardıkları projeleri yetiştirebilmek ve tabi ki en iyi şekilde yetiştirebilmek için canla başla çalışıyorlar. Önlerinde fazla zaman kalmadı ve artık belirsizlik çok büyük sıkıntılar doğurabilir. Bu sebeple yeni başlayacak dizilerle ilgili belirsizlikler bir bir ortadan kalkıyor. Oyuncu, sanat, mekan ve başka pek çok konu bir bir hallediliyor ve diziler sete inmek için hazırlanıyor. Bu dizilerden birini Tims&B’nin Show Tv için hazırladığı Patron dizisi oluşturuyor. Son gelen haberlere göre Patron dizisinin erkek başrolünün ardından kadın başrolü de belli olmak üzere. İşte detaylar!

Patron’un Kadın Başrolü Kim Olacak?

Tims&B’nin Show Tv için Eylül yayın döneminde yayına girmek üzere hazırlamaya başladığı ve yönetmenliğini Yağız alp Akaydın’ın üstlendiği Patron’un erkek başrol oyuncusunu canlandıracak Burak Deniz daha önce belli olmuştu. Yapım şirketi uzun arayışlardan sonra kadın başrol oyuncusuna da karar vermiş gibi görünüyor. Henüz tam olarak kesinleşmese de ve oyuncuyla anlaşma imzalanmasa da Patron’da Burak Deniz’e eşlik edecek oyuncu seyircinin yakından tanıdığı Dilan Çiçek Deniz olacak gibi görünüyor. En son Çukur’da oynayan ve son sezonda Çukur’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz ismi henüz tam kesinlik kazanmasa da kulislerde yoğun olarak konuşuluyor.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

Genç ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz 1995 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Dilan Çiçek Deniz Eğe üniversitesinde Turizm rehberliği bölümünü yarıda bırakarak edebiyat bölümüne geçmiştir. Aynı zamanda modellikte yapan oyuncu 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. Olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide yapan oyuncu daha sonra pek çok dizide rol almıştır. En son Çukur’da Yamaç Karakterinin eşi Sena’yı oynayan oyuncu burada oldukça başarılı bir performans göstermiştir. Oyuncunun rol aldığı bazı yapımlar şunlardır. Bodrum Masalı, Tatlı Küçük yalancılar, Güneşin Kızları, balayı, Çukur…

01-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar